mojo87 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει κανεις που να εχει ή εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο πεταλι? ??? ???
zappa Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι, πολύ καλό πετάλι αν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να σε φέρει κοντά στους ήχους που υπόσχεται αν αυτό είναι το ζητούμενό σου www.facebook.com/pulsedot
mojo87 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 gibson les paul 60s tribute ibanez tsa5 Κανουμε τιποτα?? ;D ;D Περα απο την πλακα ειμαι αρχαριος και το πρωτο μου μελημα ειναι να φτασω σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο (να μπορω να παιζω δλδ τα κομματια που μου αρεσουν για την παρτη μου κυριως) τεχνικης και γνωσης,αλλα επειδη ψαχνω να παρω και κανα δυο πεταλια περα απο ενα reverb που θελω,ακουσα για το συγκεκριμενο και ηθελα και καποιες αντικειμενικες αποψεις.
zappa Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Μάζεψε λεφτά για ένα ενισχυτή, αποψή μου πάντα. Είναι το 70% του ήχου σου μην πω παραπάνω. Υπομονή, μη σπαταλάς χρήματα σε ψευτοαγορές και θα μαζευτούν. Όταν πάρεις ένα ωραίο ενισχυτή, το πετάλι θα ακουστεί πολύ καλύτερα. www.facebook.com/pulsedot
mojo87 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Εχω σκοπο να παρω αλλο ενισχυτη αλλα αργοτερα,οταν θα μπορω να δοκιμασω ενισχυτες πανω στα ακουσματα μου και στο τι τονους θελω να πετυχω ακριβως,γιατι για την ωρα δεν μπορω να το κανω αυτο,αρα απ'οτι καταλαβαινω μενω οπως ειμαι για την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση