elavd Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αλήθεια αυτά τα παιδιά από το μακρινό 2006, ο @elavd, ο @vagx69, o @pastelius, o @cerebus, o @fleamail, o @Superfunk τι να κάνουν τώρα άραγε....; Ένα εἶδον! Εδώ είμαι λεβέντες :) Απλά με τις δουλειές και (πλέον) 2 παιδιά μου είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθώ τις συζητήσεις καθημερινά, όπως παλιότερα. Μου λείψατε ατιμούλικα!!! 3 1 www.facebook.com/YourPaintedSmile
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 O @Superfunk απο οσο ξερω αλλαζει χορδες 34 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Την νεολαία είναι σχετικά εύκολο να την προφυλάξουμε - προειδοποιήσουμε - μεταλαμπαδεύσουμε την σοφία μας..... Αυτούς τους πιο μεγάλους, συνταξιούχους κοντά και πέρα από τα 66 τοπογράφους..., πως θα τους "προστατέψουμε"..; 1 με σήμα το μπιφτέκι
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, marathon είπε Αρωστάκια...>!!!! 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Εγω θα ξαναγραψω εδω το 2038 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Και μόλις γράψεις, θα γράψω ολόκληρη ελεγεία μετά. Μέχρι το 2038 έχουμε καιρό. Τώρα επείγει το δεύτερο μέρος της Αλεξάδας. ΟΛΑ ΓΟΣ ΑΠΑΙ ΤΕΙ ΤΗΝΑ ΛΕΞΑ ΝΑΝΤΗΝ ΔΕΙ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση