mojo87 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και καλο ΣΚ να εχουμε.Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα 2 πεταλια και θα ηθελα αποψεις σχετικα με την ποιοτητα τους και καλυτερες εναλλακτικες στα ιδια περιπου χρηματα (80-100 ευρω).Παρεπιπτοντως θα μπουνε στον ibanez tsa5 ενισχυτη που εχω.
savatage84 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Γενικά στα λεφτά τους πολύ δύσκολα θα βρείς καλύτερα (για καινούργια πάντα). Και ποιοτικά και σαν κατασκευή.Δε θα σε απογοητεύσουν ;) Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα 2 πεταλια Άλλο εφέ το καθένα.Πρέπει να δείς τι σ'αρέσει καλύτερα σαν πρώτη επιλογή, chorus ή reverb;
oselifer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Το έχω το reverb,το οποίο το είχα πάρει 133ευρώ προ 4 ετών... Καλό είναι αλλά δε μπορώ να πω οτι είμαι 100% ικανοποιημένος..Κάνει τον ήχο κάπως ψηφιακό κάτι που σιχαίνομαι.. Ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει άλλα reverb για να σου πω...Μόνο του fender deville μου,έχω ως μέτρο σύγκρισης το οποίο είναι πολύ ανώτερο απο το digitech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση