iasonas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol:
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 σοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ? Ε όχι κι έτσι ρε Ιάσωνα! :lol: :lol: Όχι και να χάσουμε την κανονική ζωή μας :)
liakos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol:ειναι απλο παρε μια πατατα και βαλε την στο ρολο!!! :lol: :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr
iasonas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 σοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ? Ε όχι κι έτσι ρε Ιάσωνα! :lol: :lol: Όχι και να χάσουμε την κανονική ζωή μας :) καθημερινη παντως δεν νομιζω να μπορει κανεις... :o
SamTheRipper Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol: Μια φορά έφτιαξα μακαρόνια και με έπιασε η κοιλιά μου..... Τα σχόλια δικά σου Εγώ πάντως σχεδόν πάντα μπορώ :wink:
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol: Μια φορά έφτιαξα μακαρόνια και με έπιασε η κοιλιά μου..... Τα σχόλια δικά σου ΏΩΩΩωωωωπα! Εσύ τα έφαγες κιόλας γι αυτό. Χρυσός κανόνας: ποτέ δεν τρώμε το φαΐ που (λέμε ότι) ξέρουμε να φτιάχνουμε. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση