pastelius Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ανοίγω σε άλλο tab και είμαι οκ +1000 κι εγω :wink: Με σημα το αλεπουδακι :D feel da FUNK blast
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2006 Δε σε έχω πετύχει μέσα όμως και θα καταδικαστείς :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά όσες φορές προσπαθώ δεν πετυχαίνω κανέναν πάντως! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Lampiris Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Ότι γράφω φαίνεται σαν Κινέζικη ή ιερογλυφική γραφή. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις?
iasonas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 να ορισουμε συγκεκριμενες ημερομηνιες να μπαινουμε 8O
menelaos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 να ορισουμε συγκεκριμενες ημερομηνιες να μπαινουμε 8O ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΡΕ, ΔΕ ΣΕ BAN-ΑΡΑΜΕ?!?!??!?! :lol: :lol: :lol: :P ;)
boukas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Έχει βύσμα αυτός και δεν μασάει 1 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
iasonas Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 να ορισουμε συγκεκριμενες ημερομηνιες να μπαινουμε 8O ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΡΕ' date=' ΔΕ ΣΕ BAN-ΑΡΑΜΕ?!?!??!?! :lol: :lol: :lol: :P ;)[/quote']δεν θα με ξεφωρτωθητε ευκολα :twisted:
SamTheRipper Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Να κάνουμε γενικές συναντήσεις και να λέμε το πως τα πηγαίνει το site ποιος πήρε καινούρια κιθάρα,ποιος είναι πιο κάφρος,πως φτιάχνεις ρολό με πατάτες, τι έγινε στην Τατιάνα κλπ :lol: :lol: :lol: θέληση να υπάρχει.. Edit: jason θα σε υποστηρίξω εγώ ρε.Μην ανησυχείς.(θα φάμε βρωμόξυλο!!)
iasonas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Να κάνουμε γενικές συναντήσεις και να λέμε το πως τα πηγαίνει το site ποιος πήρε καινούρια κιθάρα' date='ποιος είναι πιο κάφρος,πως φτιάχνεις ρολό με πατάτες, τι έγινε στην Τατιάνα κλπ:lol: :lol: :lol: θέληση να υπάρχει.. Edit: jason θα σε υποστηρίξω εγώ ρε.Μην ανησυχείς.(θα φάμε βρωμόξυλο!!)[/quote']ευχαριστω ρε sam :P να ρε αυτος ειναι καλος ανθρωπος οχι σαν τους αλλους που θελουν να με κανουν ban :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: σοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση