Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Ο Jeremy Spencer ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου slide κιθαριστες http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Spencer το tribute παει πιο πολυ στον ηχο και οχι τοσο παιξιμο ηθελα να το κανω με backing track αλλα ο υπολογιστης μου εχει μια καθηστεριση.... Κλασικα :) Telecaster esquier ο μαγνητης ειναι ο Django απο Nick Silver Pickups. το reverb ειναι το hall of fame (spring mode) και ο ενισχυτης ο αγαπημενος μου Pignose Tribute_To_Jeremy_Spencer_mp3.mp3 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Απολαυστικό! Και ευτυχώς που δεν έπαιξες με backing. Ενωμοτάρχης
aenimal Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω τον εν λόγω κύριο αλλά το παίξιμο σου τα σπάει Σάκη. Εκπληκτική τεχνική του slide.Ο ήχος με ταξίδεψε missippi μεριά ! Το drive απ'τον Pignose είναι? Ταιριάζει πολύ σ' αυτού του είδους παιξίματα!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω παιδια :) ναι το drive ειναι απο τον pignose και ο μαγνητης παιζει χωρις το tone :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω τον εν λόγω κύριο ... Αν δεν έχεις ακούσει τα 1α Fleetwοod Mac, πρέπει να αποπεμφθείς και για να ξανάλθεις να ζητήσεις συγγνώμη δημοσία. ;D Σάκη πες μας τώρα από ποιό κομμάτι του J. το έκανες extract και το παρουσίασες για δικό σου. :P InfluenSir!
Johnny.T Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 και τον πετυχες τον ηχο,καλα το λεει ο Νεστορας ειναι σαν να ακους fleetwood mac ,Αντε και προς Duane Allman μετα .Αλλο στυλ βεβαια ,αλλα φοβερος σλαιντ κιθαριστας και γενικα.Κοιτα να δεις ο Pignose. If I don't doit somebody else will
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 ναστε καλα για τον χρονο σας και τα θετικα σας σχολια :) o pignose αμα ειχε και spring reverb θα ηταν το κατι αλλο :) @Nestoras χαχαχαχα :P @Johnny.T για Duane πηγαινα αλλα το PC δεν μου εκανε την χαρη με την καθυστερηση που εβγαζε.... ασε θελω φορματ και γενικο ρεκτιφιε.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση