Adamo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινησα να ασχολουμαι με το μιουζικαλ και ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενθουσιασμενος Οριστε μια πρωτη προσπαθεια απο το Jekyll & Hyde
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη πολύ μ' άρεσε! Πολύ ωραία ερμηνεία με τα ήρεμα σημεία αλλά και τα κρεσέντο της. Λίγο η προφορά θέλει δουλίτσα. :) Εύγε που επιλέγεις να ασχοληθείς με τόσο διαφορετικά είδη και εύγε και για το αποτέλεσμα! :D
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Τα καλά. Μου θύμισες τον Παλαμίδα. Τα κακά. Η προφορά σου δεν είναι η πρέπουσα για είδος που χρειάζεται εκτός της μουσικότητας και τέλεια γνώση και προφορα για τις παρλάτες κλπ. InfluenSir!
Adamo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω για τα σχολια και τον χρονο!! :) την δουλευω τη προφορα με χει ρημαξει :P
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο μιούζικαλ (αν και λάτρης του είδους) δεν το γνώριζα και ομολογώ ότι το τραγούδι δεν μου πολυάρεσε αλλά η προσπάθειά σου είναι αξιοθαύμαστη. Αν με το ποστ αυτό μπορεί να γίνει και μια πρόταση σχετικά με δαιμονισμένους ήρωες σε μιούζικαλ προτείνω Sweeney Todd του μεγάλου Sondheim. https://www.youtube.com/watch?v=a72KYMQnDyk ο χρόνος αρκετός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση