manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα συνδεθούν δυο καλώδια σωστά, δεν μου επιτρέπει να θεωρήσω πως είχες συναίσθηση της γελοιότητας της απάντησής σου.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Να σου θυμισω, Ηλιθιε, οτι εχω το MOXF επισης. Τωρα, κανε μας τη χαρη και παρε την γελοια υπαρξη σου απο το θρεντ, γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει, το πηδηξες ΚΑΙ αυτο!
tsakolis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Ενώ τα έχω συνδέσει κανονικά και δειχνει ότι δίνει σημα μεσο του cubase δεν βγάζει ήχο στα μόνιτορ ..... ¨ότι στελνω από την κονσόλα στην κάρτα παίζει μεσο cubase κανονικά ...έχω ήχο .....me to usb δείνει σήμα αλλά δεν εχω ήχο στα ηχεία .... Με το manual δεν βγάζω άκρη στο συγκικριμένο θέμα !! Μόνο όταν βάζω για έξοδο ένα που γράφει microsoft GS wavetable synth ακούγεται ένα πιανάκι και τίποτα άλλο ....Μόλις διαλέγω στο output την καρτα μου fast tracl 600 δεν έχει ήχο ......
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Μόλις διαλέγω στο output την καρτα μου fast tracl 600 δεν έχει ήχο ......Ασε εξω την Fast Τracκ και συνδεσε το MOXF μεσω USB οπως ακριβως λεει το manual.
tsakolis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Το moxf ξεχωριστά το χω....το usb είναι πάνω στο pc .....Που θα πάει θα του το βρω !!!!
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Πιστευω οτι κατι δεν εχεις κανει/διαβασει απο αυτα που σου ειπα. Αν ομως εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει τα παντα, γραψε ενα ποστ στο φορουμ του Motifator στη σελιδα του MOXF και ρωτα. www.motifator.com/index.php/forum/viewforum/165/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση