Earendil Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω πού ακριβώς είναι η είσοδος, αλλά στη γωνία Χαροκόπου & Γρυπάρη βρίσκεται υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας, οπότε έχεις ένα σιγουράκι. Για σταθερό μέσο πιο κοντά είναι η στάση του Ηλεκτρικού στον Ταύρο, αλλά θα έχεις ολίγον περπάτημα. Τα τρόλεϊ 1 και 5 έχουν στάσεις σε απόσταση βολής επί της Θησέως, είτε από είτε προς κέντρο. Το ίδιο και το 040. Εσύ από πού θα έρχεσαι; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω πού ακριβώς είναι η είσοδος Η είσοδος είναι επί της Γρυπάρη, σε ένα κτήριο που έχει και σχολή χορού. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Το Stage βρίσκεται στην Καλλιθέα, Χαροκόπου και Γρυπάρη 58 (η είσοδος επί της Γρυπάρη). Ο χάρτης της περιοχής https://goo.gl/maps/73P8e. Η κλήρωση για το Komplete 10, θα γίνει 8.00 μ.μ. Φροντίστε να είστε εκεί. Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Στο ίδιο κτίριο υπάρχει σχολή μπαλλέτου, και η είσοδος είναι απέναντι από ένα μαγαζί που λέγεται "Ρεφενές" στην Γρυπάρη! Αυτά επειδή δεν έχει ταμπέλα αλλά μια αφίσα στην είσοδο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Στο ίδιο κτίριο υπάρχει σχολή μπαλλέτου, και η είσοδος είναι απέναντι από ένα μαγαζί που λέγεται "Ρεφενές" στην Γρυπάρη! Αυτά επειδή δεν έχει ταμπέλα αλλά μια αφίσα στην είσοδο. ξερω που ειναι γιατι παλια εκανα εκει μπαλέτο Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 ξερω που ειναι γιατι παλια εκανα εκει μπαλέτο χαχαχ :-) ευχαριστω πολυ παιδια! τα λεμε αυριο απο κονα :-) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 ξερω που ειναι γιατι παλια εκανα εκει μπαλέτο ;D ;D ;D ;D Κώστα εγώ για άλλο λόγο το έγραψα. Πηγαίνετε εσείς για meat-ing με τους μαντράχαλους. :D Εγώ θα είμαι στον κάτω όροφο να χαζεύω τα κουκλιά. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dkall Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Εκτός το studio μουσικής και το studio μπαλλέτου , νομίζω οτι στον παραπάνω όροφο εχει και studio ....μασαζ ;) , οπότε οι επιλογές είναι πολλές Εγω πάντως θα ειμαι με τις ...μπύρες ...γηρασκω αει διδασκομενος...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα είμαι στον κάτω όροφο να χαζεύω τα κουκλιά. ;D ;D ;D Το νου σου λαιμαι. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris!
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Παω να πιω ενα καφε και μετα θα παω στην εκδηλωση του Νοιz. Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εχω αυτη την αισθηση δέους, ριγους και συγκίνησης οταν επροκειται να παραβρεθω σε οποιαδήποτε μορφη συγκέντρωσης υπο την αιγίδα του noiz, ολα αυτα τα χρόνια. Οσο περνούν τα χρόνια σπάνια πιανω τον εαυτό μου να νιωθει ανάλογα για κατι που θα κάνει, το κανει αδιαφορα. Γι αυτο και επειδη αισθανομαι ετσι, πιστευω οτι αν τύχει φυγω απο την εκδήλωση μετα απο τα δεοντα, την παρέα κλπ. με το komplete 10 στο χερι, θα μου αξίζει πραγματικά. χαχαχαχαχααχαχχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση