Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό,φίλε Πάνο. "Σίγουρο" παίξιμο και με όμορφους χρωματισμούς. Μπράβο. :) Όσο για τον ήχο... ...ο καλυτερος σου ηχος. Ας αρχίσω από τα του ήχου: Άλλαξε πάλι και αυτή την φορά προς το καλύτερο. ... στα αυτιά μου ηχεί πολύ πιο στρωτό και διαυγές. Οι emg 81-85 δεν είναι τόσο άσχημοι τελικά ;). 'Εχει γούστο...;D
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό,φίλε Πάνο. "Σίγουρο" παίξιμο και με όμορφους χρωματισμούς. Μπράβο. :) Όσο για τον ήχο... 'Εχει γούστο...;D Σίγουρο παίξιμο για σίγουρο αποτέλεσμα ;) Λες να το γυρίσω στους active τώρα στα γεράματα :) ;D ;D ;D Να είσαι καλά σε ευχαριστώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Λες να το γυρίσω στους active τώρα στα γεράματα :) ;D ;D ;D Εγώ το γύρισα... Και δεν με βλέπω να κοιτάω πίσω σύντομα. ;)
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το γύρισα... Και δεν με βλέπω να κοιτάω πίσω σύντομα. ;) Είναι αλήθεια πάντως ότι δεν ακούγονται άσχημα, ειδικά στην ηχογράφηση. Είναι πιο κομπρεσαρισμένοι από αυτούς της js1000 που έχω, αλλά είναι πιο δυνατοί ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι αλήθεια πάντως ότι δεν ακούγονται άσχημα, ειδικά στην ηχογράφηση. Mην ντρέπεσαι,speak the thruth. ;D Eίναι καταπληκτικοί μαγνήτες που απλά ξεκινάνε με το εμπορικό μειονέκτημα της active φάσης. Είναι πιο κομπρεσαρισμένοι από αυτούς της js1000 που έχω, αλλά είναι πιο δυνατοί ;) Οι 81-85 μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Fred-Paf Pro. Το αντίθετο δεν παίζει με την καμία.
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Mην ντρέπεσαι,speak the thruth. ;D Eίναι καταπληκτικοί μαγνήτες που απλά ξεκινάνε με το εμπορικό μειονέκτημα της active φάσης. Οι 81-85 μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Fred-Paf Pro. Το αντίθετο δεν παίζει με την καμία. Τείνω στο να συμφωνήσω ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
theStratWithin Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να σχολιάσω για emg τώρα ή θα θεωρηθεί spam; Ε; Άμα spammάρω να μου πείτε ;D Τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω σε emg δοκιμάζοντας μια κιθάρα που μου αρέσει σε όλα. Οι emg της (81-85) μου άρεσαν και στα καθαρά και στα βρώμικα, πολύ. Μόνο ένα πράγμα βρήκα να μη μπορούν να κάνουν: το ελαφρύ gain (καθαρός ήχος με λίιγο crunch που αρπάζει με την πενιά). Λάσπη. Τί λέτε; (Ωραίο παίξιμο btw)
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Να σχολιάσω για emg τώρα ή θα θεωρηθεί spam; Ε; Άμα spammάρω να μου πείτε ;D Τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω σε emg δοκιμάζοντας μια κιθάρα που μου αρέσει σε όλα. Οι emg της (81-85) μου άρεσαν και στα καθαρά και στα βρώμικα, πολύ. Μόνο ένα πράγμα βρήκα να μη μπορούν να κάνουν: το ελαφρύ gain (καθαρός ήχος με λίιγο crunch που αρπάζει με την πενιά). Λάσπη. Τί λέτε; (Ωραίο παίξιμο btw) Νομίζω ότι έχεις δίκιο, είναι από τα λίγα μειονεκτήματα τους, αλλά για αυτό βγήκαν οι 57/66 ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση