Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Βασικά, έτσι για να πω και εγώ το δικό μου, +1 σε οτιδήποτε έχει γράψει ο Super-φανκης στο thread. Ακριβώς έτσι είναι.

Μία συμβουλή / tip σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει είτε μια καλή Gibson είτε ένα καλό MIJ αντίγραφο: στο My Les Paul forum και πιο συγκεκριμένα στο UK Sellers thread, θα βρεί κάποιος εξαιρετικές Gibson (και πάρα πολλές Re-Issue) από πωλητές στην Αγγλία που προσπαθούν να αποφύγουν τα fees του e-bay (τα οποία γίνονται όλο και περισσότερα). Και με paypal έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Πιστεύω ότι είναι η δεύτερη καλύτερη λύση, αν κάποιος διαθέτει ένα σοβαρό budget για Gibson. Η καλύτερη, if you got the money, είναι... να πεταχτείς στο Αμέρικα για διακοπούλες και να φέρεις μια R7 / R8 / R9 μαζί σου. One day...

Τα links:

http://www.mylespaul.com/forums/member-classifieds/40142-uk-sellers-thread.html

http://www.mylespaul.com/forums/member-classifieds/147611-eu-sellers-thread.html

Δημοσιευμένο

Και εκει που πας ο ανθρωπας να φερεις μια R9, πεφτεις σε μια @μ@μητη στο τελωνειο και ρωταει:

-Τι ´ς συ ραεεειι; Κιθαρωδος;

- εμ, μαλιστα κυρια μου...

- τι μαλιστα βρε στραβαδι που μου το παιζεις και κιθαρωδος! Μπουζουκλερι εισαι ρε;

- οχι κυρια μου, παιζω λιγο Garry moore κτλ.

- ασσσσς ρεεεει. Που μου το παιζεις και κιθαρωδος. Πας ελλαδισταν να την πουλησεις εεεέιιιι;

(Την κοιτας καταματα με περισσεια ερωτύλα, αν και ειναι σκετο μπαζο)

- χμμ, κοιταξε με, καλα, εχω 10 πτυχια κιθαρας, παιζω σε 20 σκηνες, και ετοιμαζω το 3 χρυσο μου δισκο...

- καλα, προχωρει ρεεεέι, πληρωνεις πιο κατω. Ουστ! Ψευτο-κιθαριστα που μου θες και R9!!!!

(Γυρνας και την κοιταζεις εχοντας ολη την κακια στο βλεμμα σου, και της ευχεσαι να μην δει χαρα στα ποδια της!!!!)

Χαχαχα! Πώς τα γραφω πρωινιατικα!!!

(Λιγο troll δεν εβλαψε κανενα, ετσι;;;!)

Your Ear Rulez!

Δημοσιευμένο

Ειδα σημερα το thread και σκεφτομουν και εγω το ολο θεμα γιατι τελικα να ειναι τοσο ακριβες και τελικα γιατι να τα σκασεις στη gibson.Θα πω μια γνωμη ενος φτωχου-τιμιου που σκεφτεται να τα δωσει λοιπον  :) :)

Τις λεω ακριβες για ενα και μονο λογο :οταν η εταιρια σου λεει οτι η standard σερια μου,προσεγμενη λεξη θεωρω και την μεταφραζω οπως ειναι,ξεκιναει στα 2000+ ναι το θεωρω ακριβο γιατι ειμαι γενικα της αποψης οτι ενα οργανο δεν ειναι δυνατο να δικαιολογει αξια ανω των 1500 μαξ.

Σε μια κιθαρα νομιζω δεν αγοραζεις ποτε τα specs της.Μπορεις καλιστα να παρεις μια ρεπλικα καλη σαν ξυλα και να της αλλαξεις τα φωτα.Το χω κανει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Αλλα για τον κιθαριστα τουλαχιστον που δεν μπορει οικονομικα να εχει 10 κιθαρες,θελει να παρει ενα οργανο που θα το παντρευτει

Ολοι οι ροκ σταρ επαιζαν live με les paul.Με αυτους μεγαλωσαμε και η εικονα που εχουμε στο μυαλο μας ειναι αυτη.Εχει στιγματιστει αυτο το οργανο και αυτο δεν το αλλαζει κανενας.Αρα ΣΙΓΟΥΡΑ πληρωνεις αυτο.

Επισης δεν μπορω να εκφρασω γνωμη για τις custom και ανω καθως δεν εχω παιξει ποτε παρα μονο με μια custom για μιση ωρα που δεν μου επιτρεπει να βγαλω συμπερασμα,αλλα για τις studio και κατω εχω να πω το εξης

Ειναι καλε ςκιθαρες αλλα δεν ειναι κιθαρες και παλι των 1000 και 700 ευρω.Αρα γιατι να πας εκει αν θες οντως μια les paul "Μπαμπατσικη"?

Η fender προσφερει τρομερα οργανα σε αυτη τη τιμη και για αυτο τη θεωρω "φθηνοτερη"

Τελος ομως αγοραζοντας μια gibson πληρωνεις την ηρεμια σου θεωρω.Το οτι πηρες αυτο που ηθελες και εβλεπες  μικρος οταν ξεκινησες να παιζεις και σου τρεχαν τα σαλια.Οτι ειναι ενα οργανο διαχρονικο.Οτι εχει και γ#$% τους ηχους.Οτι δεν χρειαζεται να αρχιζεις να ψαχνεις γεφυρες,ποτανσιομετρα πυκνωτες κλπ (δεν λεω μαγνητες γιατι αυτα ειναι γουστα).Ειναι κιθαρα που παντρευεσαι.Ειναι κιθαρα που οταν πιασει φωτια το σπιτι μπαινεις μεσα να τη σωσεις.

Ναι ολα αυτα ειναι "συναισθηματικοι" παραγοντες αλλα οπως ειπα πριν δεν υπαρχει πρακτικος παραγοντας που να δινει σε μια κιθαρα τιμη πανω απο 1,500.

Το οτι λενε οτι θα ακριβυνουν τα μοντελα τους,βλακεια τους,αλλα πραγματικα τον λατρη της les paul δεν τον χαλαει πιστευω.Γιατι αυτος που τα χει θα παει σε μια R7 R8 R9 και ο λιγο πιο μαζεμενος θα παει σε τοοοοοοοοοσες καλες φουρνιες,εστω και μεταχειρισμενων ,που εχει βγαλει παλαιοτερα η εταιρια.

ουυυυφ τα πα και ξαλαφρωσα ΚΑΛΗΜΕΡΑ! 8) :)

Δημοσιευμένο
αλλα οπως ειπα πριν δεν υπαρχει πρακτικος παραγοντας που να δινει σε μια κιθαρα τιμη πανω απο 1,500.

Δυστυχως αυτα που λες δεν εχουν ουδεμια σχεση με τους λογους που τα branded αγαθα εχουν τις τιμες που εχουν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγορα...στην οποια δεν υφισταται η εννοια "πρακτικοτητα"...υφισταται μονο ΜΙΑ εννοια,η εννοια της προσφορας και της ζητησης.

Απο τη στιγμη που αγοραζεις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Les Paul  κατω απο $600 (700 ευρω στην ΕΕ)

http://www.thomann.de/gr/gibson_lp_studio_50_tribute_gt_lpj.htm  

η Gibson ειναι ΚΑΙ φθηνη εταιρεια .

Η fender προσφερει τρομερα οργανα σε αυτη τη τιμη και για αυτο τη θεωρω "φθηνοτερη"

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ made in USA & φυσικα δεν εχει καμμια σχεση το κοστος κατασκευης μιας Gibson με αυτο μιας Fender,αν υπαρχει μια εταιρεια που ΥΠΕΡ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ τα οργανα της πανω απο τα 1000 ευρω αυτη ειναι η Fender (δεν  υπαρχει απολυτως καμμια "πρακτικη λογικη" να πουλαει bolt on οργανα για 3 και 4 χιλιαρικα και ομως το κανει)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Αρα το ποσο ακριβη η φτηνη ειναι μια εταιρια  προκυπτει απο το αν πουλαει τα made in usa σε καλη τιμη?Η τελικα τι οργανο σου δινει για τα λεφτα που παιρνει?

Η συγκεκριμενη κιθαρα ειναι μια αξιοπρεπης κιθαρα αλλα αυτα τα λεφτα αν τα εδινα στην ibanez θα επαιρνα 3 φορες καλυτερο οργανο.Δεν θα ηταν gibson les paul αλλα ουτε η συγκεκριμενη ειναι αυτο που εχουμε στο μυαλο μας για gibson les paul

Δημοσιευμένο

Δυστυχως αυτα που λες δεν εχουν ουδεμια σχεση με τους λογους που τα branded αγαθα εχουν τις τιμες που εχουν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγορα...στην οποια δεν υφισταται η εννοια "πρακτικοτητα"...υφισταται μονο ΜΙΑ εννοια,η εννοια της προσφορας και της ζητησης.

Η ζητηση ομως φτιαχνεται απο το αγοραστικο κοινο με πρακτικους και συναισθηματικους παραγοντες.Αρα υπαρχει στην αγορα
Δημοσιευμένο
Η τελικα τι οργανο σου δινει για τα λεφτα που παιρνει?

απο αυτο,και η Gibson σου δινει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ οργανο για τα λεφτα που σου παιρνει.

η Gibson Les Paul tribute 60s που εχω παιξει ειναι απλα ΔΩΡΕΑΝ για το ποσο καλη κιθαρα ειναι (εκανε σκαρτα 600 ευρω)

http://www.youtube.com/watch?v=Soqx9Zo0LrM]www.youtube.com/watch?v=Soqx9Zo0LrM

αλλα αυτα τα λεφτα αν τα εδινα στην ibanez θα επαιρνα 3 φορες καλυτερο οργανο.

πολυ αμφιβαλω...ασε που δεν θα εγραφε πανω ουτε GIBSON,ουτε Les Paul.... ;)

Η ζητηση ομως φτιαχνεται απο το αγοραστικο κοινο με πρακτικους και συναισθηματικους παραγοντες.Αρα υπαρχει στην αγορα

στις ΚΙΘΑΡΕΣ?......δε νομιζω.....

Δεν θα ηταν gibson les paul αλλα ουτε η συγκεκριμενη ειναι αυτο που εχουμε στο μυαλο μας για gibson les paul

στο ΔΙΚΟ σου το μυαλο ισως....σε αλλων το μυαλο οχι.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...