akisgr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σας! Έπεσε στα χέρια μου ένα παλιό μικρόφωνο και έχω το εξης θέμα. Το καλώδιο του ξεκινάει μέσα από το μικρόφωνο και καταλήγει σε 5 pin mini xlr αρσενικό. Ψάχνω λοιπόν εναν μετατροπέα που να το κάνει από 5 pin mini xlr αρσενικό σε κανονικό XLR για να το συνδέσω στην κάρτα ήχου μου ή σε κονσόλα.... Έχετε να προτείνετε κάτι;;; Ευχαριστώ. -=Music is my Aeroplane=-
akisgr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κανείς ??? ??? ??? ??? -=Music is my Aeroplane=-
akisgr Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Telefunken Dyn. Stereo-Mikrofon D 77 S -=Music is my Aeroplane=-
warpie Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι stereo, αρα θα χρειαστεις δυο καναλια στη κονσολα/ καρτα ηχου. Δε νομιζω να μπορεις να βρεις ανταπτορα ευκολα (μπορει να κανω και λαθος). Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα pins ειναι hot, cold για το ενα μικ, hot, cold για το δευτερο μικ και ενα κοινο ground. Οποτε οπως και να εχει το αποτελεσμα θα ειναι δυο XLRs. Αν βρεις καποιο manual που να λεει ποιο pin ειναι το hot1, cold1, hot2, cold2, common ground δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις μονος σου 2 XLRs (ή αν δεν εισαι σιγουρος, να το δωσεις σε καποιον που μπορει να το κανει). My guess* is: Pin1: Common ground Pin2: Hot(+) για το 1ο mic Pin3: Cold(-) για το 1ο mic Pin4: Hot(+) για το 2ο mic Pin5: Cold(-) για το 2ο mic *αλλα αυτο ειναι απλα η γνωμη μου :). Καλυτερα να ψαξεις να βρεiς το manual.
warpie Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 δες και αυτο, ισως σε βοηθησει http://repforums.prosoundweb.com/index.php?topic=31222.0
akisgr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω σύντομα :) -=Music is my Aeroplane=-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση