neeq Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν φταίει το internet για τα προβλήματα στα PC, η απρόσεκτη χρήση φταίει. Έχω να κάνω format σε pc αρκετά χρόνια (εκτός από περιπτώσεις αναβάθμισης λειτουργικού) και δεν με λες και casual χρήστη. Αν συμπεριφέρεστε σε ένα PC λες και είναι κουρελόπανο προφανώς και θα βγάλει προβλήματα. Αγαπήστε το, φροντίστε το και θα σας ευχαριστήσει με απροβλημάτιστη λειτουργία ;D Συμφωνώ αν και χρησιμοποιώ τον υπολογιστή ως κουρελόπανο ;D Ωστοσο δεν κάνω τοσο συχνα φορματ. Ημουν κι εγω στα προθυρα να παω για mac mini, αλλα αρχίζω να επιστρέφω στο να φτιάξω ενα καλο desktop. Μου φαινεται αρκετά χρονοβόρο να αλλάξω OS, από τη στιγμή που εχω μαθει πολυ καλα τα hard/software των PC. Οποτε μαλλον θα συνεχίσω σε windows...
KonstantinoP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Υστερα απο σκέψη παω σε Mac mini. Θα περιμενω να βγουν οι καινουριοι με ανανεωμένα χαρακτηριστικά και θα χτυπήσω έναν τέτοιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλη καρτα ήχου να αγοράσω; Μεχρι 500€ μπορω να διαθέσω. Σε αυτη την κατηγορία υπάρχει κατι αξιόλογο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση