Ritchie22 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Δεν παίζω μπάσο αλλά θα συμφωνήσω με τον superfunk γιατί όποτε εντυπωσιάστηκα από ήχο μπάσου και έψαξα να βρώ ποιο είναι σχεδόν πάντα το έβρισκα απο πίσω....
chickittypok Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 www.ctbasses.com ΟΛΑ και www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ :P
NickNT Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2006 www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ :P A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!! Οκ, δεν έχω ιδέα για το πως ακούγονται, ούτε καν αν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το πιθανό δυναμικό τους ως όργανα, αλλά είναι πραγματικά έργα τέχνης, και ταιριάζουν τέλεια στον τίτλο του thread- δηλαδή ονειρικά μπάσσα...! Απίστευτος σχεδιασμός και επίπεδο λεπτομέρειας... Θα μου πεις τώρα, έπιπλο αγοράζεις ή μπάσσο; Υποθέτω πως είναι (εμφανισιακά) εντυπωσιακά με τον ίδιο τρόπο που ένα supercar ξεχωρίζει- και δε νομίζω να τον χαλάει κανέναν αυτό... bass @ vertigo
maidenas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Ένα οποιοδήποτε παλιό προ-CBS Precision...όνειρο θερινής νυκτός... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."
Angelos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Εγω προ καιρού πήρα ένα Ibanez SR500 και έχω εντυπωσιαστεί ... δεν θα ήθελα κάτι άλλο.
chickittypok Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ :P A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!! Οκ' date=' δεν έχω ιδέα για το πως ακούγονται, ούτε καν αν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το πιθανό δυναμικό τους ως όργανα, αλλά είναι πραγματικά έργα τέχνης, και ταιριάζουν τέλεια στον τίτλο του thread- δηλαδή ονειρικά μπάσσα...! Απίστευτος σχεδιασμός και επίπεδο λεπτομέρειας... Θα μου πεις τώρα, έπιπλο αγοράζεις ή μπάσσο; Υποθέτω πως είναι (εμφανισιακά) εντυπωσιακά με τον ίδιο τρόπο που ένα supercar ξεχωρίζει- και δε νομίζω να τον χαλάει κανέναν αυτό...[/quote'] ενας φιλος τυγχναει ιδιοκτητης 2 εξαυτων...αστο...η μαλλον τραβα στο ματσικα να ακουσεις κανενα..οι τυποι εκει βεβαια δεν εχουν ιδεα τι ειναι το οργανο που πουλανε αλλα ειναι αντιπροσωποι...
Tthawth Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Τσκ τσκ! καλα ολα αυτα αλλα σνομπαρετε εντελώς τα Odyssey! Παπούτσι απο τον τόπο σου! http://www.facebook.com/fourlt
tugito Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Broomstick bass φυσικα!!! (αν και Plugin, χοχο)
NemOOO Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Α....Tug τι λέει ???Καλό το Broomstick???Εχω ένα demo αλλά δεν κάνει και πολλά πραγματα..... Σε σχεση με το virtual bassist (έτσι δεν λεέγεται κάτι αντιστοιχο της Steinberg???)) Time is just a fraction of the sine.......
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Το δικό μου... μπάσο-άπιαστο όνειρο είναι μάλλον αυτό http://www.edromanguitars.com/guitar/rickenbacker/images/lemmy_950.jpg Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση