gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα τραγουδακι που φτιαξαμε με τους συμφορουμιτες και καλους φιλους fusiongtr και Τερρυ(ενας ειναι ο Τερρυ). Ως συνηθως λειτουργω αυθαιρετα και το βαζω χωρις να τους το πω. Σαφεις οι στιχουργικες αναφορες σε αγαπημενους νοτιους συναδελφους. ;D Ευχαριστουμε. nasty_str.mp3
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παρατηρώ μια αυτοπεποίθηση στην φωνή ή μου φαίνεται; ;) Ψάχνω να βρω κάτι για να γκρινιάξω αλλά δεν..... ??? Πολύ ωραία σύνθεση, ριφφ που τα σπάει, για την φωνή τι να λέμε τώρα (Ez με μία οκτάβα κάτω! :o) και φυσικά ΤΟ μπάσο.... Αυτά είναι, σας ζηλεύω ρε μπαγάσες......Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Γιώργο, γράψε βρε και τίποτα για την όλη "φάση". Για την φωνή είπα....; :o ;D
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ως συνηθως λειτουργω αυθαιρετα και το βαζω χωρις να τους το πω. Ευχαριστουμε. Και πολυ καλα κανεις και μας τα βάζεις ν ακουςουμε :D Λοιπόν εχετε ξεφύγει σε μονοπάτια διαφορετικά απο αυτά που σας έχουμε συνηθίσει χωρις να ειναι κακο αυτό, ο Τέρυς βράχος , εσυ μαλλον εχεις γεννηθεί εκει και δεν το ξέρεις, ο fusios μονο δεν φαινεται καπου εστω μια νότα με το γνωστο τρόπο :D Μπράβο στη παρέα παντα τέτοια! Προσοχη στις λούπες Εξη χορδές και ειναι πολλές
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα και σας φχαριστουμε πολυ Φωτη και Νασο! Νασο,ο ψηλος εγραψε στιχους και καποια στιγμη που εγραφε ο Τερης το μπασσο-ετσι για να εχω και μαρτυρες-του λεω "θα βαλεις ενα σολακι"και μου λεει "μπααα". ;D Φωτη,απο αυτοπεποιθηση αλλο τιποτα,απο τα μπατζακια μου τρεχει. Οσο για το κομματι το καναμε μπαπα-μπουπα στα γρηγορα. Ειχα τα ριφφια στο μυαλο,εκατσα και τα εγραψα,εστειλα μια στροφουλα στιχους στον ψηλο(φουζιο) και του λεω "εχεις κατι σε κατι τετοιο ;D".Ειχε οπως παντα. Ηρθε ο ογκολιθος και γραψαμε το μπασσο μετα μπυρων και φαγητων,παρουσια εννοειται παραγωγαρας. Υπηρχαν ως συνηθως οι διαφωνιες για το "ετσι" η "αλλιως" αλλα αυτη ειναι και η ομορφια και πλακα της φασης.Ως αλητηριος που ειμαι ψοφαω γι'αυτο το πραγμα. ;D ;D Και με ανεχονται οι ανθρωποι γιατι περα απο μουσικαρες ειναι και εξαιρετικα παιδια.
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τσίπ εντ νάστυ....παλιομαλλίαδες, γεγέδες. Βρώμισε βλαχοΑμερικάνα. Ο Τέρρυς πάντα θέλει να χει την τελευταία "λέξη"? :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καγκουρες παιδι μου,τι περιμενεις? ;D Τωρα βεβαια εσυ πρεπει να εισαι βαλτος διοτι οι αλλοι δυο ανθρωπες ειναι μαλλιαδες ενω του λογου μου καραφλας. Τελευταια λεξη εχει παντα ο παραγωγος. Να σκεφτεις οτι σε τουτο ηθελε να βαλουμε καπου δυο μπασα να παιζουν οκταβα. Με επιασε τρομος! ;D Thank you,thank you Λακη!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 βαλτος Βάλτος ...swamp music. ;D Υ.Γ. Δεν πιστεύω ο Τέρρυς να άφησε μαλλί; Να κουρευτεί αμέσως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η συνεργασία έχει αποδώσει διαμάντια όπως είναι και αυτό το τελευταίο. Από τότε δε που ο τζιβούρ άρχισε να τραγουδάει το όλο θέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πάρα πολύ καλό το τεμάχιο αγαπητοί. Ενωμοτάρχης
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η συνεργασία έχει αποδώσει διαμάντια όπως είναι και αυτό το τελευταίο. Από τότε δε που ο τζιβούρ άρχισε να τραγουδάει το όλο θέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πάρα πολύ καλό το τεμάχιο αγαπητοί. E Ναι επιτέλους τραγούδια ,και πάλι τραγούδια .Μπράβο μου άρεσε και μου αρέσει να βλέπω μια κρυφοποζερια στο Gvour ,χαχαχαχαχα ετσι κανεις κακες περες μαλον.Ωραια η δισολια με σλαιντ και το σολο γενικα.Ωραιακαι η φωνη που δειχνει τα χρονια της και κολαει τελεια Μπραβο και απο μενα .Μου αρεσε ολοι κρυβουμε ενα βλαχο αμερικανο μεσα μας ,εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι.Αμερικα φορεβερ λεμε.Μπραβο μαγκες!!! If I don't doit somebody else will
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 @JJ Σε μερσουμε Σπυρο. Εκληθης τις δυο προηγουμενες φορες-οχι τουτη την τελευταια-αλλα επληροφορηθην απο τον ψηλο οτι επαιρνες τα μπανια σου και δε μπορηγες να παραβρεθεις. Τουτη η τελευταια ηταν ειδικων συνθηκων και δεν το σκεφτηκαμε. Next time! @Johnny.T η φωνη που δειχνει τα χρονια της Με ελιωσες μ'αυτο. ;D ;D ;D ;D Η κορη μου λεει παντα "τι γεροντιστικη φωνη ειναι αυτη". Να 'σαι καλα George!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση