pericles Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Eνα modification που δεν ''επαιξε '' στην Ελλαδα απ'οτι ξερω (???) Ενας φιλος μου προσφατα εφερε ενα τετοιο Rhodes στη Αθηνα !! Αλλα δυστυχως/ευτυχως εχει μετακομισει Αγγλια oπου και εργαζεται σαν επαγγελματιας μουσικος (πληκτρας απο τους λιγους στην Ελλαδα και πολυ νεος) .Μετα απο ενα ταξιδι στην Ολλανδια για επαγγελματικους σκοπους και απο μια κουβεντα που ειχα με τον Συνεργατη μου εκει ..μου ανοιξε η ορεξη για ενα τετοιο πιανο !!Αξιζει να αναφερω οτι το 90% της ποπ ,commercial Jazz ,smmoth Jazz κλπ δισκογραφιας την δεκαετια 80 εως και αρχες δεκαετιας 90 ειναι γραμμενο με Rhodes Dyno !! Aξιζει να διαβασετε και ν'ακουσετε το modification αυτο !!Εγω θα προσπαθησω να ανεβασω καποια ακουστικα δειγματα σαν το ανωτερω!!
pericles Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Να και ο φιλος μου ο Δημητρης !!!
pericles Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στο ωραιο αυτο κομματι 8)ακουστε και Rhodes Dyno ειναι χαρακτηριστικο ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση