Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

συγνωμη φιλε μου depon.

Mου εγραψες καποια πραγματα σε pm ζητωντας βοηθεια. Σου απαντησα καποια πραγματα, με εμπλεξες με asio4all, αοριστα προβληματα και μου λες οτι εχεις την m-audio fast track pro και την χρησιμοποιεις για live και σου εχει προβληματα.

Eδω τωρα ζητάς προταση για καρτα ηχου ενω ήδη εχεις ανάλογη καρτα με αυτη που ψάχνεις.

Αλλου ειχες πει οτι εχεις προβλημα και δεν μπορεις να ακους ταυτοχρονα τον ηχο των windows και νομιζω σου δοθηκε απαντηση. Οταν ρωτησα τι καρτα εχεις, μου λες την onboard.

Απλα εχω μπερδευτεί λιγο.

Αμα θελεις να αλλάξεις την καρτα ηχου σου (την fast track) γιατι αυτη που εχεις δεν μπορει να δουλευει ταυτοχρονα σε asio mode με daw και αλλα προγραμματα των windows με καρτες που σου προταθηκαν πρεπει να εισαι σιγουρος οτι η νεα καρτα που θα επιλεξεις και οι drivers της θα υποστηριζουν multi client. Εγω δεν μπορω να σου προτεινω, ξερω για motu αλλα για συγκεκριμενα μοντελα ακριβα, χωρις να σημαινει οτι υπαρχουν πολλες αλλες και απο τη motu, την απαντηση πρεπει να στην δωσει καποιος αλλος που ειναι σιγουρος για την εκαστοτε καρτα η με ερωτηση στην εταιρία.

Αμα θελεις να αλλάξεις την fast track με αυτες που προταθηκαν επειδη εχεις το προβλημα που μου ειπες pm στο live, ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα σου δεν ειναι θεμα καρτας.

Τους asio4all το καταλαβαινω να τους εμπλεκεις με την onboard καρτα

Για τις αλλη καρτα, τα εχω μπερδεψει λιγο.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο
Αμα θελεις να αλλάξεις την καρτα ηχου σου (την fast track) γιατι αυτη που εχεις δεν μπορει να δουλευει ταυτοχρονα σε asio mode με daw και αλλα προγραμματα των windows

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν είχα την fast track pro. To 2013 Avid έβγαλε καινούργιους driver (6.1.10) και καινούργιο firmware. Όταν τα πέρασα το πρόβλημα λύθηκε.

Αυτό είναι το link με τους drivers

http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/download/Fast-Track-Pro-Drivers

WWW.FREAKOUT.GR Dangerous Web Radio
Δημοσιευμένο

Πρωτη φορα τη βλεπω αυτη...μηπως ομως δεν ειναι τοσο καλη οσο η focusrite?Οικονομικη ειναι αλλα...απο θεμα drivers κλπ θα ειμαι οκ?  ???

Σουπερ ειναι και απο drivers και γενικα,μετα την Λεξικον αλφα που ειχα αυτη ειναι ΝΑΒΑΘΜΙΣΗ φιλε.

If I don't doit somebody else will

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...