Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το βασικό πρόβλημα στη μετατροπή από δεξιόχειρη σε αριστερόχειρη είναι στον καβαλάρη. Το saddle (μαζί με το αυλάκι του) έχει compensation (κλίση) για σωστό intonation σε δεξιόχειρη. Σε περίπτωση αντιστροφής, πρέπει να αντιστραφεί όλη η κλίση του, που σημαίνει 'γέμισμα' του αυλακιού και επαναφρεζάρισμα με αντίθετη κλίση, και φυσικά καινούριο saddle. Αν μιλάμε και για ηλεκτροακουστική, ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα (λόγω θέσης και του output jack, όπως προειπώθηκε, αλλά και του προενισχυτή, στον οποίο δεν θα 'χεις πρόσβαση πλέον, αφού θα βρίσκεται από κάτω). Υπάρχουν και θέματα ήχου (διάταξη οπλισμού εσωτερικά), αλλά αυτά είναι αμελητέα σε σχέση με τα πρακτικά που αναφέρθηκαν. Οπότε, καλύτερα(και φθηνότερα) μια αριστερόχειρη εξ' αρχής. Hλιθιούθιερ
26hint Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω και η Washburn WD 10SCE είναι καλή περίπτωση και σχετικά οικονομική. Την είχα ακούσει στον Νάκα, και μου άρεσε ο ήχος και το playability. http://www.musiciansfriend.com/guitars/washburn-wd-10sce-cutaway-acoustic-electric-guitar/430375
pulp Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 παλιά είχα μια δεξιά ηλεκτρική maxtone , την οποία άλλαξα καβαλάρη και την έκανα αριστερή, με αποτέλεσμα να χαλάσω το καλώδιο με το παίξιμό.... και λέω να πάρω αριστερή... οκ παιδιά , θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα καταλήξω κάπου... εδώ είμαι , αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα , ρίχτε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση