TheiosG Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Hey Noiz! Έχω το εξής θέμα: έχω την πεταλιέρα που ανέφερα στον τίτλο του θέματος και εχω φτιάξει ένα preset στο οποίο έχω 2 ήχους, το overdrive που παίζω γενικά και πατώντας το πετάλι "CTL" έχω τον ήχο lead αλλάζοντας απο channel A σε Β. Αυτό που θέλω είναι με το πάτημα του CTL να ανοίγει αυτομάτως και το delay, ώστε να μην χρειάζεται να πατάω 2 πετάλια (CTL και DELAY) κάθε φορά που είναι να παίξω lead. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας στείλει απάντηση. Καλές διακοπές! :)
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Πάτα [sYSTEM], μετά PARAMETER, πήγαινε με τα βελάκια δεξιά αριστερά [->] [ <-] μέχρι να εμφανιστεί “CTL PDL Func” (CTL pedal) χωρίς να αναβοσβήνει. Γύρνα την ροδέλα μέχρι να γράψει "Assignable" και πάτα [EXIT]. Πάτα ASSIGN [CTL/EXP], μετά PARAMETER, πήγαινε με τα βελάκια δεξιά αριστερά [->] [ <-] μέχρι να εμφανιστεί “CTL PDL Func” (CTL pedal) χωρίς να αναβοσβήνει, γύρνα την ροδέλα, και όταν δεις "Preamp Ch A/B" πάτα Write και [EXIT]. Πάτα ASSIGN [VARIABLE], γύρνα την ροδέλα μέχρι να δεις "U DELAY ON/OFF" Πάτα Write [EXIT] και τέλος. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα είναι που δεν το καλοθυμάμαι γιατί έχω πολύ καιρό να το κάνω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TheiosG Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Όλα οκ!
kkmspm Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δεν αλλαζεις τα A/B preamps με το νουμερο του patch? μετα θα εχεις επιπλεος εφε στο ctrl. Εγω για την ακριβεια εχω παρει και το FS6 της Boss που μου δινει 2 εξτρα ctrl οποτε σε καθε patch εχω πολλα "stompboxes" να παιζω ;) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
TheiosG Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δεν αλλαζεις τα A/B preamps με το νουμερο του patch? μετα θα εχεις επιπλεος εφε στο ctrl. Εγω για την ακριβεια εχω παρει και το FS6 της Boss που μου δινει 2 εξτρα ctrl οποτε σε καθε patch εχω πολλα "stompboxes" να παιζω ;) Με τα νουμερα του patch μαλλον δεν με βολευει στη συγκεκριμενη περιπτωση, παντως το fs6 ειναι μια πολυ καλη ιδεα για επεκταση της πεταλιερας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση