bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_jaguar_rw_blk.htm Πείτε μου παρακαλώ ένα καλό επιχείρημα για να μην την αγοράσω ; :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
marathon Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_jaguar_rw_blk.htm Πείτε μου παρακαλώ ένα καλό επιχείρημα για να μην την αγοράσω ; :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Δεν ταιριάζει με τα πουκάμισά σου 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δεν ταιριάζει με τα πουκάμισά σου 8) ΜΗΝ μπαίνεις στα χωράφιά μου. Φιλικά πάντα :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 ΜΗΝ μπαίνεις στα χωράφιά μου. Φιλικά πάντα :P νόμιζα ότι είσαι διακοπές :P…πές του λοιπόν ότι δεν ταιριάζει με τα πουκάμισά του ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 νόμιζα ότι είσαι διακοπές :P…πές του λοιπόν ότι δεν ταιριάζει με τα πουκάμισά του ;D ;D Το γραφείο δεν κλείνει ΠΟΤΕ. @bouzoukleri Πάρτη , αλλά πάρε και μερικά πουκάμισα :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Γιατί τι έχουν τα πουκάμισα μου ; :-\
Marvin+ Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Πείτε μου παρακαλώ ένα καλό επιχείρημα για να μην την αγοράσω ; Ακριβή "Just for the variety, you understand"
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Ωραία είναι! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Πείτε μου παρακαλώ ένα καλό επιχείρημα για να μην την αγοράσω ; fretboard radius 9.5". :P Αν ταιριάζει με το σύνθετο στο σπίτι πάρτην! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση