Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

θελο να παρω κιθαρα αλλα οχι να ασχολιθω αποκλειστικα γιατι παιζω μπασο.για αθτο θελω μια απο τις φτηνες οπως σας ειπα παραπανω...(160-180 ευρο) τι λετε και τι ενυσχηχτη λετε(την θελο για προβες και οτι κατσει οχι μονο για μελετη...) ευχαριστω :wink:

6 just held such better days

Δημοσιευμένο

Νομίζω πως αφού έχεις σχέση με το άθλημα, θα μπορούσες να πας σε κάποιο μαγαζί να δοκιμάσεις και να δεις τι σου ταιριάζει... Προτείνω κάτι σε squier, affinity strat μάλλον.. Από ενισχυτές δεν ξέρω δέν μπορώ να σε βοηθήσω...

Δημοσιευμένο

την κιθαρα την θελω πιο πολυ για punk καταστασεις αλλα και λιγο ρυθμικα rock γενικοτερα

ευχαριστω παντως παιδια ...

...και κατι ακομα μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δοκιμασω squier..???? :?:

6 just held such better days

Δημοσιευμένο

Eπειδή εγώ με drums ασχολούμαι περισσότερο (αν και έχω κι εγώ λίγο από κιθαροτρέλα), squier θυμάμαι να φέρνει ένα μαγαζί στη Γλυφάδα... Είναι πολύ καλό παληκάρι αυτός που το έχει και πολύ βοηθητικός... Αν είσαι εδώ κοντά στα νπ στείλε ένα πμ να σου πω.. Από κει έχω πάρει εγώ μια ακουστική fender ενώ μια ηλεκτρική που γρατζουνάω που κ που είναι μια squier που μου δωσε ο αδερφός μου(άσχετο)..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...