blink182 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 θελο να παρω κιθαρα αλλα οχι να ασχολιθω αποκλειστικα γιατι παιζω μπασο.για αθτο θελω μια απο τις φτηνες οπως σας ειπα παραπανω...(160-180 ευρο) τι λετε και τι ενυσχηχτη λετε(την θελο για προβες και οτι κατσει οχι μονο για μελετη...) ευχαριστω :wink: 6 just held such better days
blink182 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 please απαντηστε γιατι το πσιλο βιαζομαι,οτι σκεφτειτε ,ακομα και αλλες προτασεις ειναι δεκτες :idea: ..... 6 just held such better days
liakos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 παρε μια squier fat-strat ειναι οτι πιο καλο! :wink: Practice cures most tone issues - John Suhr
Alexei Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω πως αφού έχεις σχέση με το άθλημα, θα μπορούσες να πας σε κάποιο μαγαζί να δοκιμάσεις και να δεις τι σου ταιριάζει... Προτείνω κάτι σε squier, affinity strat μάλλον.. Από ενισχυτές δεν ξέρω δέν μπορώ να σε βοηθήσω...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Budget για ενισχυτή πες και τι μουσική παίζεις; :wink: You are wrong f**ked and overatted...
blink182 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 την κιθαρα την θελω πιο πολυ για punk καταστασεις αλλα και λιγο ρυθμικα rock γενικοτερα ευχαριστω παντως παιδια ... ...και κατι ακομα μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δοκιμασω squier..???? :?: 6 just held such better days
Alexei Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Eπειδή εγώ με drums ασχολούμαι περισσότερο (αν και έχω κι εγώ λίγο από κιθαροτρέλα), squier θυμάμαι να φέρνει ένα μαγαζί στη Γλυφάδα... Είναι πολύ καλό παληκάρι αυτός που το έχει και πολύ βοηθητικός... Αν είσαι εδώ κοντά στα νπ στείλε ένα πμ να σου πω.. Από κει έχω πάρει εγώ μια ακουστική fender ενώ μια ηλεκτρική που γρατζουνάω που κ που είναι μια squier που μου δωσε ο αδερφός μου(άσχετο)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση