Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Βρήκα τη διασκευή #%^@ για τα γούστα μου. Οφείλω όμως να πω ότι ό ήχος ήταν καταπληκτικός! InfluenSir!
gearkat Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Πολύ ωραία άποψη φίλε, άψογος. Αν ήταν αυτή η πρώτη εκτέλεση θα το είχα συμπαθήσει τότε. Θα συμφωνήσω και με την τοποθέτηση του samy! We will walk on the land.... Peter Gabriel
kkmspm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Η διασκευη ειναι ζούμπερ!!! Πολυ ωραιο feeling! μπραβο! Τωρα μιας και δεν εχεις βιντεο να δω αν εισαι ξυρισμενος και μου διαφευγουν οι πολιτικες σου πεποιθησεις δεν θα σχολιασω περαιτερω ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
constantinos9 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για τα σχόλια guys!!!! Παραγωγικά και στον στόχο, όπως πάντα!!! @ kkmspm Πιο αξύριστος από ποτέ! Όσο για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, άκου αν έχεις χρόνο το παρακάτω τραγούδι μου! Είχε μπει στο αντιφασιστικό 2πλο CD "Μια Απάντηση" ;) @ Nestoras μου είχαν λείψει τα σχόλια σου ρε φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση