marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Ανέστη, εκτός από την Ουψάλα, να σε βοηθάω και στην δουλειά που και που? Πάνε οι καλές εποχές αγόρι μου.... :'( :'( Τώρα τη βγάζουμε με Μποναμάσα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Αν θέλετε πληροφορίες για Σουηδέζες και γενικά βόρειες, εδώ. Στείλτε τα εμβάσματά σας και θ' απαντήσω στον καθένα προσωπικά. InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Αν θέλετε πληροφορίες για Σουηδέζες και γενικά βόρειες, εδώ. Στείλτε τα εμβάσματά σας και θ' απαντήσω στον καθένα προσωπικά. Εγώ πάντως...τις πληροφορίες τις πήρα πριν πάω.. ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως...τις πληροφορίες τις πήρα πριν πάω.. ;) Εσύ είσαι φίλος. ;) InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Εσύ είσαι φίλος. ;) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρωστάω... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon; ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκους ;) Για τη Τζούλια πάντως, θα ήθελα να ξέρω και εγώ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκους ;) Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν χρειάζεται άλλο κριτήριο. *Σουρουκλεμές, ωραία λέξη, θα την χρησιμοποιώ συχνότερα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι. Άρα δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή...διαβάζουμε, δεν διαβάζουμε τη Vogue....σωστά? ;) ;D Άμα δεν έχεις γεννηθεί Ελλάδα....αλλά έχεις την Ελληνική παιδεία (νταξ, ο Θεός να την κάνει)...μετράει? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Ούτε κι εγώ κατάλαβα ακριβώς το θέμα του νήματος. Αν έχει να κάνει πάντως για το ποια θεωρεί ο καθένας μας ωραία γκόμενα να καταθέσω ότι εμένα με αρέσουν αυτές με το μεγάλο στήθος. Εννοώ δηλαδή αυτές που έχουν μεγάλα βυζιά. ο χρόνος αρκετός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση