gvour Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Τωρα που ειδα το αρχικο ποστ,αν και ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα,τι να πω βρε συ WFK? Χαρα στο κουραγιο σου ρε φιλε.Μπραβο! Phil σε ειπαμε? ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Τωρα που ειδα το αρχικο ποστ,αν και ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα,τι να πω βρε συ WFK?Καλα ρε συ, τωρα το ειδες? :P Εδω ως και το CNN το εκανε θεμα, εσυ που ησουν? ;D Μια και περασες απο τα μερη μας, παρε και μια σπανια φωτο παρακατω. 8) DX7 prototype Προσεξτε το DX7 logo, τα δυο γραμματα ειναι ενωμενα, το ενα μεσα στο αλλο. Επισης δεν υπαρχει το κλασσικο γραφημα που δειχνει το Keyboard Level Scaling το οποιο ηταν τερμα πανω δεξια, διπλα απο το γραφημα των EG/Pitch EG. Ακομα λειπει η ασπρη λωριδα που ειχε τη λεξη PLAY στη μεση και ηταν κατω απο τα κουμπια επιλογης μνημης Internal και Cartridge στα αριστερα της οθονης. Τελος, οι 5 υποδοχες στην πισω δεξια μερια του οργανου φαινεται να προεξεχουν, σε αντιθεση με το DX7 παραγωγης. Specs talks, Mgs walks
gvour Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Καλα ρε συ, τωρα το ειδες? :P Εδω ως και το CNN το εκανε θεμα, εσυ που ησουν? ;D Hμανε στο Πηλιο και δεν επιανε CNN. ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Μάιστα... ;D Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Δυο σπανια ποστερ και ενα διαφημιστικο παρακατω απο τα μεσα των 80s. Το δευτερο ποστερ (Milestones) το οποιο ειναι και το πιο γνωστο, το εχω και γω σπιτι καπου χωμενο. Χρονια λεω να παω να του φτιαξω μια κορνιζα με τζαμι αλλα ολο το ξεχναω. ::) Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Μετα το πρωτοποριακο διφωνικο VA (Virtual Acoustic) VL1 το 1993, η Yamaha κυκλοφορησε το μονοφωνικο VL7 το οποιο ειχε την ιδια μεθοδο συνθεσης και περιπου το 1/2 της τιμης του VL1. Πολυ μπροστα απο την εποχη τους, τα VL synths δεν πηγαν καλα εμπορικα. Δυσκολα στον προγραμματισμο και ακριβα (το VL1 κοστιζε περιπου $6500 το 1993), "απαιτουσαν" απο τον χρηστη τους να αφιερωσει αρκετο χρονο ωστε να μαθει ενα νεο τροπο παιξιματος και να μπορεσει να αξιοποιησει την πραγματικα επαναστατικη sound engine τους. Παρακατω ενα μικρο δειγμα απο τους ηχους του VL7. Ο πρωτος ηχος (ο οποιος λογικα παιζεται μεσω Breath Controller) ειναι ολα τα λεφτα. Specs talks, Mgs walks
George_gr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Eξαιρετική δουλειά. Μπράβο και χαρα στο κουράγιο σου. μία παρατήρηση μόνο. Εχεις το Α3000 και το Α7000 αλλά δεν έχεις το Α5000 (το οποίο το έχω εγώ στο σπίτι μου!! χαχα). www.wastor.com
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Eξαιρετική δουλειά. Μπράβο και χαρα στο κουράγιο σου. μία παρατήρηση μόνο. Εχεις το Α3000 και το Α7000 αλλά δεν έχεις το Α5000 Δεν νομι....Κοιτα καλυτερα στο ετος 1999... Specs talks, Mgs walks
George_gr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 ΟΥΠΣ!!! Εχεις δίκιο. Μπούκωσαν τα ματια μου από την πολύ πληροφορία!! ??? :-X Σορρυ! :P www.wastor.com
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Its Ok... Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση