fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Phil, απλα λεγε με Phil. Ευχαριστώ Phil Nak. :D Να σε ρωτήσω κάτι, άκουσα ότι θα πάρεις και την αντιπροσωπεία της Moog Music Inc. Ισχύει? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Την αντιπροσωπεια της Moog την πηρε το Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο... Specs talks, Mgs walks
gearkat Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Εξαιρετική δουλειά, συγχαρητήρια ! ! ! Άσε που μου θύμισες στιγμές.......... (Cs-20M, Qx21, DX7) We will walk on the land.... Peter Gabriel
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Εγώ βρε Κώστα (W-K) δεν το έγραψα, χαζομάρα μου. Πολύ ωραίο άρθρο, άξιος! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Thanks guys :) Specs talks, Mgs walks
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2014 τη κίνηση των ρευμάτων στο στενό του Ευρίπου και ανοιγοκλείνει τη γέφυρα. :D Και ειδες τι επαγγελματιας ειμαι ε? Τα ρευματα δουλευουν ρολοι, 6 ωρες πανω και 6 ωρες κατω καθε μερα. 8) Τωρα κατάλαβα γιατι 6-7 μέρες το μήνα τα νερά στο στενό εχουν ακανόνιστη ροή. Εχει ρεπό ο Καταρρακτης!!
mamonu Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 περιμενα να ακουσω τι θα εκανε και με το TX816 (φανταζομουν ultra-thick pads με ιδιο patch αλλα ελαχιστα αλλαγμενο σε καθε ενα TF1 .... αλλα ξεφυγε ο τυπος... ;D) "Don't panic!" - Douglas Adams
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 αφου φευγοντας δεν τα κατεστρεψε κ αυτα με το σφυρι του καλα ηταν :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση