Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Dingwall ?

Ξέρετε που μπορώ να τις δοκιμάσω

Kαλέ μου φίλος, είναι απλό....Πάρε οποιαδήποτε κιθάρα και βάλε αυτή τη κυρία να κάτσει επάνω ;)

fat_kady.jpg

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Kαλέ μου φίλος, είναι απλό....Πάρε οποιαδήποτε κιθάρα και βάλε αυτή τη κυρία να κάτσει επάνω ;)

fat_kady.jpg

Τόσες ατάκες, τόσα σχόλια, θεέ μου πονάει το κεφάλι μου ...... ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Τόσες ατάκες, τόσα σχόλια, θεέ μου πονάει το κεφάλι μου ...... ;D

AXAXAXAXA....έλιωσα!!!!!!!!!!!

Ε ψιτ παιδιά, δεν είναι όλα διαγωνισμός...

Κατα τ'αλλα, ευχαριστούμε qrd1981 για το βίντεο, ήταν ιδιαιτέρος απολαυστικό, είχα βρει κατι παρεμφερές με les paul junior.... ελπίζω να το ξαναβρω να το ποστάρω :)

AuditoryDriving...να σαι καλά ΜΑΝ!!!!!

Δημοσιευμένο

AuditoryDriving...να σαι καλά ΜΑΝ!!!!!

:) :)

Βρήκα και το βίντεο που έλεγα, το πρώτο μέρος (η αρχή δλδ) είναι όλα τα λεφτά στο τι παλέττα ηχοχρωμάτων μπορείς να βγάλεις με ένα μόνο μαγνήτη παίζοντας μόνο με το volume και το tone

[flash=200,200]

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

δεν ξέρω τι λέτε αλλά 'εχω βάσιμες πληροφορίες απ'τα μέσα.... ότι ο Μποναμάσσα είναι ρομπότ που τον έχει κατασκευάσει η Γκίμπσον για να ανεβάσει τις πωλήσεις των Λες Πολ, που τελευταία έχουν πάρει την κάτω βόλτα......

Ars longa, vita brevis.

• Moderator
Δημοσιευμένο

δεν ξέρω τι λέτε αλλά 'εχω βάσιμες πληροφορίες απ'τα μέσα.... ότι ο Μποναμάσσα είναι ρομπότ που τον έχει κατασκευάσει η Γκίμπσον για να ανεβάσει τις πωλήσεις των Λες Πολ, που τελευταία έχουν πάρει την κάτω βόλτα......

Γι'αυτό πλέον παίζει με Fender Strats (τουλάχιστον live) όπως είπε και ο ίδιος χθες! ;D

http://www.guitarworld.com/joe-bonamassa-talks-fender-strats-and-his-new-album-different-shades-blue

“The sound of the Fenders was so inspiring that, for the first time in 15 years, I’m changing up my road rig and going out with all Fenders,” Bonamassa says. “I’m going to have to work a little harder, but the warmth and the presence is worth forcing myself to make it work.

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...