stamkosk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 "δεν ακούω ραδιόφωνο" γιατί δεν έχω ανακαλύψει τον flash fm... Μόνο μουσική και συνήθως υπέροχη παλιά jazz, χωρίς διακοπές/διαφημίσεις, έπεσα πάνω του τυχαία πριν ένα μήνα και κόλλησα... Hot Dog .......................
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 στο ελληνικό πολιτιστικό περιβάλλον της εφηβείας μου, η μουσική μου κουλτούρα θα ήταν "ανάπηρη" χωρίς τον αγαπητό μου Γιάννη Πετρίδη... respect... Κι από μένα +1...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 "δεν ακούω ραδιόφωνο" γιατί δεν έχω ανακαλύψει τον flash fm... Μόνο μουσική και συνήθως υπέροχη παλιά jazz, χωρίς διακοπές/διαφημίσεις, έπεσα πάνω του τυχαία πριν ένα μήνα και κόλλησα... Ο σταθμός υπολειτουργεί, αν δεν κάνω λάθος τον κρατούν ανοικτό κάποιοι εργαζόμενοι. Όσο λειτουργούσε ως επιχείρηση, τα ίδια με τους άλλους έκανε ως προς μουσική. http://96radiofm.blogspot.gr/
mc90606 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Εγω ακούω μονο πειρατικούς σταθμούς στα μεσαία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση