Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πεταλιέρα αλλά είμαι ανάμεσα στην vox tonelab Se καί την Le! μου φαίνονται το ίδιο καλές αλλά για την Le έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα! ξέρει κάποιος περισσότερα καί τι είναι καλύτερο; δεκτές όλες οι προτάσεις! ευχαριστώ!

Δημοσιευμένο

Εχουν ακριβως τους ιδιους ηχους ,η SE εχει καλυτερο κοντρολ και δυνατοτητες...και φυσικα 2 expression pedals βεβαια μιλας πλεον για μηχανηματα σχεδον  10ετιας..... που πλεον μονο μεταχειρισμενα μπορεις να τα βρεις....

έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα!

μην ακους εγκεφαλικα κατεστραμμενους ανθρωπΕς.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Όχι φιλε μου. Είναι εντελώς ψηφιακές όπως όλες οι πεταλιερες... Δεν έχουν τίποτα αναλογικό. Ακόμα και η λάμπα απλά σπρώχνει το ψηφιακό σήμα...

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

• Guru
Δημοσιευμένο

μια διαφορα ειναι το μεγεθος και το βαρος.. η le ειναι αρκετα πιο μικρη και ελαφρυα.. την ειχα για ενα διαστημα, μαλλον η πιο ωραια πεταλιερα που ειχα.. την εδωσα ομως και ξαναπηρα ενα podXT (προτιμωντας κατι ακομα πιο φορητο δηλ. εστω και με χειροτερο ηχο)..

αν θελεις παντως κατι αναλογικο αντι για πεταλιερα, μπορεις να φτιαξεις ενα multipedal, μερικα αναλογικα πεταλια δηλ σε ενα κουτι - κατι σαν αυτα που φτιαχνει ο jam στην αθηνα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...