trolley Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχα Εδώ είσαι ακόμη εσύ; Άντε βρε να κοιμηθείς. Όταν εγώ αγόραζα δίσκους εσύ δεν είχες αποφασίσει να γεννηθείς ακόμη. Mea Culpa
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan; Σωστος, με εξαιρεση τους Animals. Επίσης.. αν δεν θες τα CD, γιατί αγοράζεις τη Real News? Για να την... διαβάσεις..;;;; Φυσικα, για τι αλλο?
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Σωστος, με εξαιρεση τους Animals. Φυσικα, γιατι αλλο? Όχι... εντάξει.... όπως την βρίσκει καθένας (εννοώ ότι είναι σκουπίδι, αλλά ξέρεις τι λένε για τις κολοκυθίπιττες). Animals, λοιπόν... Mea Culpa
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Ενταξει, αφου ειναι σκουπιδι, να αρχισω να αγοραζω Εθνος, Βημα, Ελευθερο Τυπο κλπ, που ειναι πιο σοβαρες. Προτεινε μας και κατι, μπας και ξεκολλησουμε απ'τα σκουπιδια τυπου Real News.
odis13 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Νυχτερινη εργασια, υπο τους ηχους του χειροτερου ισως cover art στην κατοχη μου :P
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Κατσε να ακουσουμε και ενα κανονικο Animals, δηλαδη με Burdon/Price/Valentine/Chandler/Steel και οχι "Eric Burdon And The Animals" που ηταν μια εντελως διαφορετικη μπαντα.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Αμ γινεται Animals χωρις το χαρακτηριστικο παιξιμο και ηχο του Alan Price στο organ?
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 "Marooned", "Coming Back To Life" και "Sorrow".
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Ενταξει, αφου ειναι σκουπιδι, να αρχισω να αγοραζω Εθνος, Βημα, Ελευθερο Τυπο κλπ, που ειναι πιο σοβαρες. Προτεινε μας και κατι, μπας και ξεκολλησουμε απ'τα σκουπιδια τυπου Real News. Το εικονίδιο με το χασμουρητό δείχνει ότι έχεις απαξιώσει τη γνώμη μου, πριν ακόμη την πω. Μην αλλάξεις εφημερίδα, για τύπους σαν εσένα την γράφουνε... Καλή βδομάδα και... καλές δουλειές... ;D ;D ;D ;D Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις