Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Εννοειται οτι το τσιπουρο υπηρχε για να τιμηθει ο Σαμ. So say we all 8) Και ένα δι ημάς ;) ΥΓ: Περιμένω εναγωνίως να ακούσω το αποτέλεσμα των... τσίπουρων ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Εβίβα Τζιμπουρ λαίμαι No one wants an alien
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Aυτο ειναι αφιερωμενο σε ολα τα παιδια του Forum και ειδικα σε Waterfall-k & Terry!! Mαγεια ο Βαγγελης (ακουω τα rhodes σε original μορφη -οχι samples- και τα synths και ανατριχιαζω) Τ'ακους Παραγκα ;Εκει πανω ρε συ αμα βαλεις τετοια μουσικη και δεν εχεις πιει''φαρμακο'' θα σαλταρεις απο τον φοβο σου!!Καλο ξημερωμα!! ;D ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Φίλοους αυτά τα άσματα είναι της αντεπανάστασης λαίμαι ;D Άκου εδώ τα σωστά ;) https://www.youtube.com/watch?v=-vq3DZR8lg4 ΥΓ: Έχω βάνει τα φασούλια να μουλιάζουνε λαίμαι- αύριο έχει φασουλάδα το menu 8) YΓ2: Peri ζωγράφισες 8) all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Εβίβα Τζιμπουρ λαίμαι Eβιβα αφεντικο λαιμαι! Και ένα δι ημάς ;) Eσκισες ογκολιθε με την κομματαρα! Δεν εχω κανει τιποτα με το κομματι διοτι....βρηκα ενα παλιο-το πρωτο που ειχαμε κανει προ αμνημονευτων ετων λαιμαι- που ειχες γραψει με το πενταρι και ειχα χασει τις κιθαρες αλλα τις ξαναβρηκα ;D ;D ;D καπου στο χαμο και ισως φτιαξω αυτο αμα δε βαρεθω.Ειναι εκεινο το βαρουτσικο το Σαμπαθικο. Γεια σου και σενα Περικλη. :)
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Φίλοους αυτά τα άσματα είναι της αντεπανάστασης λαίμαι ;D Άκου εδώ τα σωστά ;) https://www.youtube.com/watch?v=-vq3DZR8lg4 ΥΓ: Έχω βάνει τα φασούλια να μουλιάζουνε λαίμαι- αύριο έχει φασουλάδα το menu 8) https://www.youtube.com/watch?v=46yfDBfs4R8 No one wants an alien
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 G δώσε Sabbathίλα στο κοινό 8) Πόσο μου έχει λείψει ο lynott :'( ΥΓ: Παράγκα, άθλιε ληστοσυμμορίτη του βουνού έβαλες απόσπασμα από την νο1 (άντε 2 μαζί με το 2001 a space odyssey) αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών ;) all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Ωραίος ο Gommer 8) all this has happened before and will happen again
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 ΥΓ: Παράγκα, άθλιε ληστοσυμμορίτη του βουνού έβαλες απόσπασμα από την νο1 (άντε 2 μαζί με το 2001 a space odyssey) αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών ;) Μα το Δία και τα ιερά φτερωτά πέδιλα του Ερμή, μη βάλω και το Νο 3, άσε να το αλαφρύνω λαίμαι ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις