Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλοι οι Doors...πολυ καλοι οι Doors...τον Morrison να μην ειχαν και θα ηταν καλυτεροι...wife_2.gif

Aμα δεν ειχαν το Μορρισον θα τους ηξερες μονο εσυ Καταρακτη και θα αρεσαν μονο σε σενα μαλον και κανα δυο αλλους .Θα πρεπε να ειχαν κατι σε πιο τσιριδα μαλον αλλα τι να κανουμε τωρα,ειχαν το Μορισον που τα πινε ολα και γρεζαρε λιγακι.Ουτως ή αλλως καμια μπαντα δεν ειναι τελεια σαν τους Ντι Πι,τι να κανουμε τωρα.πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο συγκρισης μια ιεραρχια βρε αδερφε.

If I don't doit somebody else will

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Κατι τετοια μου στελνει και ακουω ο ντραμμερ.

Το μονιμο προβλημα με τους μεταλαδες ειναι οτι ποτε δεν προκειται να ξεπερασουν το οτι μικροι ακουγαν μεταλ.Τι να πεις.

If I don't doit somebody else will

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα Ντίνος μα και λοιποί. Τα κορίτσια που συναναστρεφόμουν εγώ και στον βαθμό που τα συναναστρεφόμουνα-ρα δεν είχαν να πούνε κάτι για doors διότι έκλιναν περισσότερο προς Βίσση μεριά. Για την περίπτωση Doors ενθυμούμαι βεβαίως κάποια αναλαμπή στην μουσική των περίπου στη χρονιά που κυκλοφόρησε και η ταινία του Όλιβερ Στόουν όπου και πολλά μπαράκια αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί ανακάλυψαν εκ νέου την μουσική των. Φρονώ το ίδιο έκαναν και οι ωραίες κορασίδες.

Εικάζω επίσης ότι ακόμα και η υποτιθέμενη προσκόλληση με το προαναφερθέν άσμα σχετίζεται με την εκάστοτε προβολή του από ραδιοφωνικούς σταθμούς, άλλα μέσα κ.τ.λ. καθώς τέλος σχετίζεται στιχουργικά και με μπαρ όπου το ουίσκι ρέει γληγορότερα από ότι η μελάσα τον Ιανουάριο φρονώ ότι θα ήταν δημοφιλές σε διάφορους ντι-τζει σε διάφορα μπαράκια όπου και τα κορίτσια συχνάζουν και μαθαίνουν να ακούνε μουσική.

Οι Doors ανέκαθεν μου άρεσαν, όπως φυσικά κι ο Jim που αν δεν τον είχε φάει η μαρμάγκα πιστεύω ότι θα είχε κι άλλα πρωτότυπα κι ωραία πράγματα να μας πει. Είχαν επίσης ένα κομμάτι που ξεκινούσε με πλήκτρα, κάτι σε όργανο αν θυμάμαι καλά που η εισαγωγή του και μόνο ήταν για πολλά βραβεία.

ο χρόνος αρκετός 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...