Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 αυτή τη στιγμή, έτσι απλά αυτό, σε απόλυτη αρμονία με την διάθεσή μου... κάποιες φορές συμβαίνει... και είναι πικρά όμορφο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 @npap Καλημερα,Χρονια πολλα. M'αρεσε το"πικρα ομορφο",νομιζω πιανει αυτο που οι περισσοτεροι καποιες φορες νοιωθουμε. Μικρο αριστουργημα το του Weller.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κομματαρα. Καλη χρονια σε ολους. Παω για υπνο.
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κομματαρα. Καλη χρονια σε ολους. Παω για υπνο. Νωρις,νωρις οπως παντα. ;D ;D ;D ;D Καλη χρονια!
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Νωρις,νωρις οπως παντα. ;D ;D ;D ;D Μπα υπνοβατούσε, δεν μπορεί να του αρέσει κάτι άλλο πλην DP και Παπατανατσίου λαίμαι. Μα είναι δυναμόν να αρέσει στο καταράχτηο Weller? ;D ;D ;D No one wants an alien
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Μια και τον μελετάμε, ένα παλιό αγαπημένο.
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Αν και ήμουν τελείως διαφορετικής σκηνής, το παραπάνω, για κάποιον περίεργο λόγο, θεωρώ ότι περικλείει τα νιάτα μου... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κι εσύ κωλόγερος ε; ;D ;D ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις