trolley Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δεν εβρισα χαβαλε πηγα να κανω στον Waterfall ;) Ούτε εγώ έβρισα. Αλλά τι εννοείς; Τα γουστάρει ο Waterfall αυτά; Και έχει πρόβλημα με τα Moog; ;D ;D ;D ;D Mea Culpa
foxxx Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Ούτε εγώ έβρισα. Αλλά τι εννοείς; Τα γουστάρει ο Waterfall αυτά; Και έχει πρόβλημα με τα Moog; ;D ;D ;D ;D ανοιγεις μεγαλη κουβεντα το νου σου ;D ;D ;D ;D
trolley Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 ανοιγεις μεγαλη κουβεντα το νου σου ;D ;D ;D ;D Εγώ το νου μου; Καλό και αυτό... Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 OP Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Τα γουστάρει ο Waterfall αυτά; Και έχει πρόβλημα με τα Moog;Δεν εχω κανενα προβλημα με τα Moog. Αυτα εχουν προβλημα...με την εξελιξη. ;D Specs talks, Mgs walks
Marvin+ Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Εγώ σε παίρνω παραλία Και συ ξηγιεσαι φύκια "Just for the variety, you understand"
Marvin+ Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Αρκετά με τον πλανήτη - πάμε δίπλα, στον δορυφόρο? Moondance "Just for the variety, you understand"
Προτεινόμενες αναρτήσεις