Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μια και θα είναι (δώρο) στα €230, δε θα ήταν καλύτερο, αντί για τρανζιστοράτο ενισχυτή, να έπαιρνες έναν λαμπάτο, για να ακούσεις πραγματική βελτίωση στον ήχο σου;

Αν και δεν είμαι εξοικειωμένος με το μουσικό είδος, που πόσταρες, θα μπορούσες να στραφείς σε λύσεις του στυλ Laney cub10:

http://www.thomann.de/gr/laney_cub10.htm

Πιστεύω ότι θα συνεργαστεί πολύ καλύτερα με το πεταλάκι σου, ενώ το μόνο "μείον" του είναι το 10άρι μεγάφωνο, που ωστόσο για χρήση στο σπίτι δε θα σου κάνει και τόση διαφορά.

Έπισης, ενδιαφέρουσες λύσεις θα βρεις στους modelling ενισχυτές:

http://www.thomann.de/gr/fender_mustang_ii_v2.htm

http://www.thomann.de/gr/blackstar_id_core_40.htm

Προσωπικά, θα προτιμούσα κάποιον από τους 3, που σου πόσταρα σε σχέση με τους 2 ενισχυτές, που έχεις ως αρχικές σου επιλογές, με ένα ελαφρύ προβάδισμα στον λαμπάτο.

Από 'κει και πέρα, ο blackstar είναι μια καινούργια και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ ο mustang είναι δοκιμασμένος (και επιτυχημένος) και έχει και 12άρι μεγάφωνο.

edit: τώρα διάβασα ότι ο ΟΡ θέλει και μικρά live..δεν ξέρω, σε αυτήν την περίπτωση, αν οι προτάσεις μου του κάνουν γι'αυτό, που θέλει. :/

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πολυ λαθος να δοκιμαζεις και να παιρνεις απεξω...

Και τι να κάνουμε δηλαδή; Απ' την μια είναι λάθος να αγοράσεις χωρίς να ακούσεις κι απ' την άλλη είναι λάθος να ακούσεις χωρίς να αγοράσεις. Δηλαδή ή αγοράζουμε από εδώ ή δεν αγοράζουμε καθόλου (αφού για να ακούσεις εκτός καταστημάτων είναι λίγο δύσκολο);

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Και τι να κάνουμε δηλαδή; Απ' την μια είναι λάθος να αγοράσεις χωρίς να ακούσεις κι απ' την άλλη είναι λάθος να ακούσεις χωρίς να αγοράσεις. Δηλαδή ή αγοράζουμε από εδώ ή δεν αγοράζουμε καθόλου (αφού για να ακούσεις εκτός καταστημάτων είναι λίγο δύσκολο);

Oχι ρε... Εννοω ειναι λαθος να βρεις κατι Ελλαδα , να το δοκιμασεις και να πας σπιτι να το παραγγειλεις απεξω... Αμα δεν υπαρχει Ελλαδα δεν το συζηταμε... Το παιρνουε απεξω χωρις τυψεις... Αμ υπαρχει Ελλαδα δεν υπαρχει λογος να το παρεις απεξω, εκτος βεβαια αν υπαρχει παραλογη τιμη !!!

Δημοσιευμένο

Καλά σχετικό είναι αυτό και αναλόγως τη περίπτωση...

εκτος βεβαια αν υπαρχει παραλογη τιμη !!!

+1

Φίλε μου γιατί δεν κοιτάς κάτι σε λάμπα;Υπάρχουν με αυτά τα χρήματα πλέον μια χαρά μηχανήματα.Έχουν αναφερθεί πολλοί, πρόσφατα σε παρόμοια θέματα.

Εξάλλου και ο lv300 είναι εξωφρενικά πολύ δυνατός για αυτά που τον θες.

Δημοσιευμένο

Καλά σχετικό είναι αυτό και αναλόγως τη περίπτωση...

εκτος βεβαια αν υπαρχει παραλογη τιμη !!!

+1

+1

Αν η τιμή εδώ είναι ανταγωνιστική (δεν λέω απαραίτητα μικρότερη) όντως δεν έχεις κανένα λόγο να πάρεις απ' έξω. Αν όμως δεν είναι, ομοίως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην πας στο μαγαζί, να παίξεις και μετά να τον πάρεις απ' έξω. Όλα τα σχετικά "δεν μπορούν να ανταγωνιστούν", "είναι μικρή η αγορά", κ.α. τα ακούω βερεσε. Ελεύθερη αγορά έχουμε και όπως ο μαγαζάτορας έχει το δικαίωμα να βάζει ότι τιμή θέλει έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα να κάνω τις δοκιμές μου χωρίς να ψωνίζω. Απλά πράγματα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο
Ελεύθερη αγορά έχουμε και όπως ο μαγαζάτορας έχει το δικαίωμα να βάζει ότι τιμή θέλει έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα να κάνω τις δοκιμές μου χωρίς να ψωνίζω. Απλά πράγματα.

Προφανώς!

Επίσης αν η τιμές είναι σχεδόν ίδιες προσωπικά θα προτιμήσω απο εδώ.

Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο οι τιμές το θέμα αλλά και τα θέματα συμπεριφοράς και εγγύησης που σου προσφέρει και το κάθε μαγαζί.

Δημοσιευμένο

Δεν είναι σωστό να δοκιμαζεις προσποιούμενος πως ενδιαφέρεσαι και μετά να αγοράζεις απ' έξω όπως εξαρχής σκόπευες να κάνεις, είναι καθαρό φάουλ και δε σηκώνει πολύ συζήτηση.

Να δοκιμάζεις και να μην αγοράζεις γιατί δεν σου άρεσε είναι, φυσικά, θεμιτό και εντελώς διαφορετικό.

Δημοσιευμένο
Δεν είναι σωστό να δοκιμαζεις προσποιούμενος πως ενδιαφέρεσαι και μετά να αγοράζεις απ' έξω όπως εξαρχής σκόπευες να κάνεις, είναι καθαρό φάουλ και δε σηκώνει πολύ συζήτηση.

Σύμφωνει...

Εγώ δεν είπα αυτό.

Εξάλλου η δική μου λογική είναι:πας-έχουν αυτό που θες-δοκιμάζεις-σου κάνει/ρωτάς τιμή και μετά αποφασίζεις (αφού ξέρεις και πόσο παίζει στην αγορά).

Δημοσιευμένο

Σύμφωνει...

Εγώ δεν είπα αυτό.

Εξάλλου η δική μου λογική είναι:πας-έχουν αυτό που θες-δοκιμάζεις-σου κάνει/ρωτάς τιμή και μετά αποφασίζεις (αφού ξέρεις και πόσο παίζει στην αγορά).

Δεν αναφερόμουν σε σένα, ωστόσο το σενάριο που παρουσιάζεις δεν είναι ρεαλιστικό, ΠΡΙΝ δοκιμάσεις στο κατάστημα ΞΕΡΕΙΣ πόσο τον πουλάει, κι αν δεν ξέρεις πανεύκολα ρωτάς και μαθαίνεις, οπότε όταν λες  "δοκιμάζω και μετά ρωτάω τιμή, και αν τον πουλάει ακριβότερα από τον Χ γερμανό τότε αγοράζω από τον Χ", ουσιαστικά παρουσιάζεις ένα στημένο παιχνίδι που απλά σου επιτρέπει να αισθάνεσαι πως δεν έκανες το παραπάνω φάουλ.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...