theopas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα πρόσφατα πήρα το Korg PA50 και θέλω να κανω ηχογραφήσεις στο PC μου...έχω μια κάρτα ήχου(της πλακας) on board αλλα τώρα θα βάλω μια sound blaster audigy live η οποία ως γνωστον(έτσι θελω να πιστευω δηλαδη) είναι απο τισ κορυφαιες σε middle class... Το πρόβλημα είναι οτι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις με το cubase... Ποια εκδοση λοιπον προτείνετε να παρω?(...αν το παρω τελικα...)Θα μπορέσω να το λειτουργησω ή είναι πολυ επαγγελματικο και θα "χαθω"?? Υπάρχει καποιο άλλο προγραμμα εκτος απο αυτο με το οποιο να μπορω να κανω πολυ καλες ηχογραφησεις? Κάθε απάντηση πολύτιμη... Φέντερ σε Λέο...
Alchemist Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 έχω μια κάρτα ήχου(της πλακας) on board αλλα τώρα θα βάλω μια sound blaster audigy live η οποία ως γνωστον(έτσι θελω να πιστευω δηλαδη) είναι απο τισ κορυφαιες σε middle class... Όχι' date=' δεν είναι αν μιλάμε για δημιουργία μουσικής. Στα ίδια χρήματα παίρνεις μια M-Audio Audiophile και καθαρίζεις. Το πρόβλημα είναι οτι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις με το cubase...Ποια εκδοση λοιπον προτείνετε να παρω?(...αν το παρω τελικα...)Θα μπορέσω να το λειτουργησω ή είναι πολυ επαγγελματικο και θα "χαθω"?? Υπάρχει καποιο άλλο προγραμμα εκτος απο αυτο με το οποιο να μπορω να κανω πολυ καλες ηχογραφησεις? Καλά, όσο επαγγελματικό και να είναι θα το μάθεις κάποια στιγμή. Πάντως για αρχή, πολύ καλό είναι το Mackie Tracktion και το Cakewalk Home Studio. Καλές ηχογραφήσεις! :) :wink: Yes it is!!!
not_guilty Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα πρόσφατα πήρα το Korg PA50 και θέλω να κανω ηχογραφήσεις στο PC μου...έχω μια κάρτα ήχου(της πλακας) on board αλλα τώρα θα βάλω μια sound blaster audigy live η οποία ως γνωστον(έτσι θελω να πιστευω δηλαδη) είναι απο τισ κορυφαιες σε middle class... Κάθε απάντηση πολύτιμη... Όταν η κορυφή γένει πάτος τότε μόνο οι soundblaster θα θεωρούνται απο τις κορυφαίες Μην πετάς τα λεφτά σου.... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
sergei Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Ειναι πολυ επαγκελματικο οσο αφορα το αποτελεσμα, αλλα οσο αφορα τη χρηση ειναι για χαζους σαν εσενα και σαν κι εμενα. αν σου δειξει καποιος τα βασικα μετα θα τα μαθεις ολα μονος σου. https://www.facebook.com/destroear
theopas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 έχω μια κάρτα ήχου(της πλακας) on board αλλα τώρα θα βάλω μια sound blaster audigy live η οποία ως γνωστον(έτσι θελω να πιστευω δηλαδη) είναι απο τισ κορυφαιες σε middle class... Όχι' date=' δεν είναι αν μιλάμε για δημιουργία μουσικής. Στα ίδια χρήματα παίρνεις μια M-Audio Audiophile και καθαρίζεις. Το πρόβλημα είναι οτι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις με το cubase...Ποια εκδοση λοιπον προτείνετε να παρω?(...αν το παρω τελικα...)Θα μπορέσω να το λειτουργησω ή είναι πολυ επαγγελματικο και θα "χαθω"?? Υπάρχει καποιο άλλο προγραμμα εκτος απο αυτο με το οποιο να μπορω να κανω πολυ καλες ηχογραφησεις? Καλά, όσο επαγγελματικό και να είναι θα το μάθεις κάποια στιγμή. Πάντως για αρχή, πολύ καλό είναι το Mackie Tracktion και το Cakewalk Home Studio. Καλές ηχογραφήσεις! :) :wink: ευχαριστώ παρα πολυ alchemist!! Φέντερ σε Λέο...
Alchemist Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 ευχαριστώ παρα πολυ alchemist!! You 're welcome mate... :wink: Yes it is!!!
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Βασικά...τσέκαρε και το live 5....Εγώ που τώρα άρχισα να ασχολούμαι με pc και midi μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο απο τo cubase sx2 για παραδειγμα...Ασε που έιναι πιο ελαφρύ... Time is just a fraction of the sine.......
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Α...Και σχετικά με τν κάρτ ήχου τσέκαρε τις : Emu 0404 (pci και Usb) M audio audiophile 24/96 Time is just a fraction of the sine.......
Angelos Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 http://www.n-track.com/ Και αυτό είναι καλό και φτηνό. Μπορείς να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση