alexios75 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2014 Προσπαθώ να καταλάβω τί ακριβός έχει κάνει ο ‘ποιητής’ στο συγκεκριμένο κομμάτι (Soap & Skin - Cynthia). Ακούω τα διπλά φωνητικά, αλλά πως μπορώ να το καταφέρω αυτό, τόσο στο studio όσο και σε live? Γνωρίζω το double voice effect μέσο software, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το αν η τραγουδίστρια τραγούδησε το κομμάτι 2 φορές σε διαφορετικό τόνο η απλός έγινε μέσο software? Επίσης για live application το tc helicon D1 θα μου δώσει ανάλογο αποτέλεσμα? Αν όχι υπάρχει κάτι καλύτερο?
26hint Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Γενικά η tc helicon έχει καλό όνομα σε αυτά τα gadgets. Το D1 νομίζω θα σε καλύψει. Για software δεν ξέρω και το ψάχνω και εγώ.
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 έγινε μέσο software? μέσω (με Ωμέγα) software, μπορείς να το κάνεις με το melodyne....για live δεν ξέρω Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
alexios75 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και συγνώμη για το ορθογραφικό :-[
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση