Adamo Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Καλημεριζω το φορουμ.Μετα απο καιρο απουσιας και ενω επιτελους τελειωνω το στρατιωτικο καθισα και εκανα ενα γρηγορο impro .Enjoy!! :) Still_got_the_blues_Solo.mp3
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Καλημέρα Γιάννη! Άντε να τελειώνεις με το φανταρικό να σε ακούμε πιο συχνά! ;) Το σόλο σου μ' άρεσε πάρα πολύ. Εκφραστικότατο, με υπέροχο βιμπράτο και τα σημεία στα οποία αυτοσχεδίασες ήταν πολύ πετυχημένα. Ένα-δυο bends ξέφυγαν ελάχιστα αλλά σιγά τα ωά. ;) Μπράβο! :)
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Ένα-δυο bends ξέφυγαν ελάχιστα αλλά σιγά τα ωά. ;) Nαι, αλλά δεν με χάλασε. Ευχαριστήθηκα. Α! και ωραίος ήχος. ;) InfluenSir!
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Nαι, αλλά δεν με χάλασε. Ευχαριστήθηκα. Α! και ωραίος ήχος. ;) + 1000 Πολύ ωραίος!
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Nαι, αλλά δεν με χάλασε. Ευχαριστήθηκα. Α! και ωραίος ήχος. ;) Εννοείται! Ούτε εμένα με χάλασε στο ελάχιστο! Απλά για να γκρινιάξω λίγο το είπα. :P Θα συμφωνήσω και στα του ήχου ο οποίος είναι εξαιρετικός και ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό μου ποστ. Με τι ηχογράφησες Γιάννη;
Adamo Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω μαγκες.τα bends οντως φευγανε γιατι ηλεκτρικη εχω να πιασω καιρο στις καμψεις πλεον τα παω καλυτερα :P Ο ηχος που ακουτε ειναι απευθειας στην καρτα ηχου μονο με ενα Di μπροστα και GR5.Αν θελτε μπορω να ανεβασω τον ηχο εδω οποιος θελει.
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Κι εγώ που έφτιαξα έναν-δυο ήχους δικούς μου στο Guitar Rig, μου άρεσαν πολύ περισσότερο από τα presets. Το μόνο που λείπει από τους ήχους μου είναι το sustain...σβήνει πολύ γρήγορα η νότα. Αν σου είναι εύκολο ανέβασε τον δικό σου γιατί είχε αρκετό sustain. Μπας και καταλάβω το λάθος στις δικές μου ρυθμίσεις. :)
Adamo Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Σου ανεβασα εδω 3-4 ηχους για lead.Δες αν βρεις ακρη αλλιως μιλαμε https://www.sendspace.com/file/nflp6x
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Γιάννη τα έλαβα! Θα τα τσεκάρω προς το βραδάκι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση