nick_ls Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Πάντως αν τελικά αποφασίσεις να την κάψεις, βγάλε μια φωτογραφία για το γαμώτο :p
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 καταρχας εγω ειπα οτι ειναι στρατοκαστερ δεν ειπα οτι ειναι φεντερ, που μπορει κ να ειναι, δευτερον η κιθαρα ηταν σε πολυ χαλια κατασταση κ μονο αναπαλαιωσης εχρηζε, τριτον την εβαψα κ αλλαξα μαγνητες γιατι δεν επαιζε κ τεταρτον ενας να απαντησει σε αυτο που ρωτησα δεν βρεθηκε…Κ αν την κατεστρεψα οπως λετε, γουσταρα κ το κανα κ την βαζω κ φωτια στα καπακια αμα θελω…ας διαγραφει το θεμα να τελιεωνουμε θελω να αφαιρεσω εντελως το fender λογοτυπο απο την κλειδιερα καθως εχει ξεθωριασει κ εχει ψιλοφυγει απο τα χρονια κ την κακη χρηση κ αποθηκευση της πριν την παρω… Δεν πας να παιξεις σε καμια παιδικη χαρα που ηρθες να μας δουλεψεις κιολας
vonserke Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Τι εκτυπωτες και χαζαμαρες ???? Μπαινεις ebay, πληκτρολογεις headstock decal και καθαρισες (και thank me later) http://www.ebay.com/itm/Custom-Waterslide-Decals-Stickers-Guitar-Headstock-/291169765540?pt=Guitar_Accessories&hash=item43cb1208a4
droneblack Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Τι εκτυπωτες και χαζαμαρες Huh?? Μπαινεις ebay, πληκτρολογεις headstock decal και καθαρισες (και thank me later) Tα `παμε και αυτα ,οι εκτυπωτες κτλ ειναι για το diy/εναλλακτικη. Αντε αμεσως να μας πεις χαζουληδες :'( ;D ;D ;D
Thanoszin Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Μπορεις να βρεις χαρτι εκτυπωσης (χαλκομανια)στα καταστηματα μοντελισμου. Εγω τα παιρνω απο το model one στο Μαρουσι.Τα εκτυπωνω σε laser printer και μετα τους ριχνω ενα χερι ακρυλικο βερνικι για να τα κανω αδιαβροχα.Θελει καποια διαδικασια για να μπει κατω απο το βερνικι,οταν φτασεις μεχρι εκει τα ξαναλεμε.
TamTam Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2014 Δεν πας να παιξεις σε καμια παιδικη χαρα που ηρθες να μας δουλεψεις κιολας +1000 Αχ κι εγώ έχω μια παλιοGibson με κάτι μαγνήτες ρε παιδί μου μες τη σκουριά. ΠΡέπει να είναι ενός αιώνα και βάλε. Τι να παίξει το παλιόξυλο. Θέλει κανείς να ανταλλάξουμε με καμιά γυαλιστερή Ibanez ; Ψάχνω αυτή με τη λαβή .
JohnnySuede Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παίδες! Θα το κάνω μόνος μου όπως προτείνατε...θα έλεγα κάτι τώρα για τον ριτσι 77 αλλα σέβομαι το φόρουμ
koap4 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Υπάρχει και ένας πολύ ευκολος και ξεκούραστος τρόπος, να βγάλεις φωτοτυπία το logo που θές καθρεπτικά (δλδ αναποδα) και μετά με ασετόν και ένα πανάκι να το πιέσεις στο Headstock και είσαι έτοιμος. Παίρνει μια vintage εμφανιση. Δες αυτό που έκανα σε μια squier. Ελπίζω το post σου να μην έχει στόχο να πουλήσεις μια τύπου strat για original και βοηθάμε όλοι σε αυτό. Sorry για την καχυποψία αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παίδες! Θα το κάνω μόνος μου όπως προτείνατε...θα έλεγα κάτι τώρα για τον ριτσι 77 αλλα σέβομαι το φόρουμ αν μπορεις πες να δω αν θα διαγραψουν με φασιστικο τροπο και το δικο σου σχολιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση