vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 μια πρώτη προσπάθεια από έναν φυτό σαν έμενα που προσπαθεί να μάθει μόνος κιθάρα...καλή ακρόαση ...... μόλις το τελειοποιήσω θα το βαλω στο youtube και φυσικά εδώ στο forum μας.. still_got_the_blues.mp3 i love my stratogibsontele
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Αν δεν έπαιζες με τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει τα τελευταία ν χρόνια, θα σου έλεγα καλά λόγια. InfluenSir!
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Μπράβο Βασίλη για την προσπάθεια! Στα επιμέρους τώρα. Επιδέχεται αρκετή βελτίωση το κομμάτι. Λίγο στο χρόνο, λίγο στα bend και στο vibrato που είναι πολύ βασικό στοιχείο για την έκφρασή μας. Ο ήχος κατά τη γνώμη μου πρέπει να αλλαχθεί...Πάρα πολύ εφφέ που πνίγει τον ήχο και δεν αφήνει το παίξιμο να πρωταγωνιστήσει. Αν θέλεις τη γνώμη μου άσε τα flanger, phaser και βάλε αν θέλεις λίγο delay ή reverb ή λίγο και από τα δύο. Αλλά με φειδώ. ;)
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2014 Καλα τα λετε δεν θελω χαιδεμα συμβουλες θελω και θα το διορθωσω ;D i love my stratogibsontele
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Λοιπόν έκανα ότι μου είπατε και να το αποτέλεσμα νομίζω οτι είναι καλύτερο. Δημήτρη φιλαράκι μου μην ξεχνάς ότι από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα σιγά σιγά βελτιώνω αυτά που μου λες αλλά ακόμα θέλω πολύ παίξιμο για να γίνουν πράξει...το θέμα είναι ότι ξεκολλάνε τα χέρια μου...και ότι τα καταφέρνω.. Με τον blackstar που έχω ακούγεται κλάσεις καλύτερο όμως θέλω κάρτα ήχου για να κάνω εγγραφή γιατί ενώ έχω μικρόφωνο καλό η κάρτα ήχου του pc το βγάζει μονοφωνικά.Τώρα θα σου πω και ένα μυστικό ενώ έκανα ασκήσεις όπως μου είχες πει με μετρονόμο και όλα ..καλά πάνω στα κομμάτια δεν μπορώ να μετρήσω και έτσι το βγάζω ...ακουστικά χωρίς να μετράω και ότι συνεπάγεται..... τέλος πάντων είναι το χόμπι μου και η μεγάλη μου αγάπη ... το πολεμάω και αυτό είναι η γλύκα....Ευχαριστώ πολύ παίδες ;) still_got_the_blues_gary_moore.mp3 i love my stratogibsontele
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Βασίλη είναι σίγουρα καλύτερο ηχητικά έτσι! ;) Συνέχισε τη δυνατή προσπάθεια και να είσαι σίγουρος ότι η βελτίωσή σου είναι εμφανής σε σχέση με τα πρώτα cover που μας ανέβασες. Στο θέμα του χρόνου που αναφέρεις παραπάνω, να σου πω ότι κι εγώ έτσι προσεγγίζω ένα κομμάτι. Ξέρω βέβαια να διαβάζω τις αξίες και να τις εφαρμόζω στην πράξη και αυτό βοηθάει στο να βγάλεις κάποιο σημείο ενός τραγουδιού που σε δυσκολεύει. Επίσης μπορείς διαβάζοντας τις αξίες να βγάλεις και ένα κομμάτι που σου είναι άγνωστο είτε διαβάζοντας ταμπλατούρα είτε νότες. :) Βάρα γερά λέμε! :D
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Βάρα γερά λέμε! :D Πάντα... ;D ;D ;D i love my stratogibsontele
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση