bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Να δηλώσω εξ'αρχής ότι γουστάρω πολύ την δουλειά που έκανε ο κύριος Tom Scholz με τους Boston. Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι Gibson προσπαθεί να προωθήσει με τρόπο τον συνδυασμό humbucker P90 . Συνδυασμός που δεν τους βγήκε με τις BFG ..... Και νομίζω ότι είναι ποοοολύ ακριβή http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Collectors-Choice-10-Tom-Scholz-1968-Les-Paul.aspx
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Και νομίζω ότι είναι ποοοολύ ακριβή Μην τη πάρεις τότε ;D The final results are represented in a strictly limited run with a maximum production of 300 guitars. Η επεξήγηση στο site είναι σαφής μου φαίνεται. ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 ά θεωρώ ότι Gibson προσπαθεί να προωθήσει με τρόπο τον συνδυασμό humbucker P90 ναι για να βγαλει εκατομμυρια...στις πλατες του λαου... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Μην τη πάρεις τότε ;D The final results are represented in a strictly limited run with a maximum production of 300 guitars. Η επεξήγηση στο site είναι σαφής μου φαίνεται. ;) Άσε έκανα έρευνα αγοράς... ;D ;D ;D ;D ;D με 350 εούρα που κοστίζουν τα δορυφορικά της σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας LP ότι να'ναι με P90 και να της αλλάξω τον αδόξαστο και να την κάνω λουκαλάικ Collector's Choice™ #100000000 8) 8) 8) 8)
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 ναι για να βγαλει εκατομμυρια...στις πλατες του λαου... ;D το οποίο είναι ακόμα μια γροθιά στα ανίερα σχέδια της 7εndεr κυριαρχίας ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας LP ότι να'ναι με P90 Η LP πάντως με τους P90 του Larry Carlton, έχει τον καλύτερο blues ήχο που έχω ακούσει ποτέ! Πάρε αυτή ;D ;D Την άκουσα κάποτε χωρίς τον Larry Carlton...αλλά δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να φταίει ότι ήταν παλιές οι χορδές!! 8) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
longshadow Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Στα μαγικά δάχτυλα του τρελούτσικου Greg...
otto## Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Η LP πάντως με τους P90 του Larry Carlton, έχει τον καλύτερο blues ήχο που έχω ακούσει ποτέ! Πάρε αυτή ;D ;D Την άκουσα κάποτε χωρίς τον Larry Carlton...αλλά δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να φταίει ότι ήταν παλιές οι χορδές!! 8) ;D Τα Κσύλα έφταιγαν που είχαν μαζώξει αιθαλομίχλη ;D.
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Τα Κσύλα έφταιγαν που είχαν μαζώξει αιθαλομίχλη ;D. Τα Κσύλα μιά χαρά ήταν....τα αυτιά μου έχουν μαζώξει αιθαλομίχλη ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Τα Κσύλα μιά χαρά ήταν....τα αυτιά μου έχουν μαζώξει αιθαλομίχλη ;D Πιές καμιά μπύρα δάσκαλε, καθαρίζει και την αιθαλομίχλη απ τ' αυτιά λαίμαι No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση