Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Επειδη ομως ξερω οτι θα μπουμε σε μεγαλη συζητηση,θα τα πουμε παλι απο κοντα αυτα με συνοδεια μπυρας. :) Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία. :D Live and let Live.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία. :D Δε το κάνετε Σάββατο να έρθω κι εγώ; Παρασκευή γυρίζω βράδυ από εξωτερικό και δε θα μπορέσω... :( Home - Editions Musica Ferrum
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Για να μη του το ταράξουμε το νήμα, προτείνω μεταφορά και άνοιγμα "επίσημης" διαβούλευσης για το σοβαρό αυτό θέμα. Ισως καλύτερα την επόμενη βδομάδα τότε. Live and let Live.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Για να μη του το ταράξουμε το νήμα, προτείνω μεταφορά και άνοιγμα "επίσημης" διαβούλευσης για το σοβαρό αυτό θέμα. Ισως καλύτερα την επόμενη βδομάδα τότε. Παρασκευή- αυτή ;) all this has happened before and will happen again
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 αν μι θέτε κι εμέ τον ξενέρωτο, ευχαρίστως την άλλη Παρασκευή κάπου που να χει και μπύρα χωρίς αλκοόλ... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Παρασκευη,ειτε αυτη ειτε την αλλη μια χαρα. Οτι αποφασιστει. Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ειναι ακομα εκει η Ουρανια? ;D ;D ;D
dkall Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Οποτε θελετε αλλα οχι στα Βριλησσια , ελεος με τις ξενες χωρες ..... θελει και ανανεωση το διαβατηριο.... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Αν το κάμετε αυτό το ΠΣΚ, θα στερηθείτε τη ρωμαλέα παρουσία μου που σας τονώνει πάντα το εθνικό φρόνημα. Από Πέμπτη έχει μίνι καύσωνα λέει (τον φαντάζομαι κοντόχοντρο και τρομερά αναψοκοκκινισμένο). Προσωπικώς θα μεταβώ από Παρασκευή εις τας εξοχάς και θα περάσω ατελείωτες ώρες στην παραλία όπου θα απολαύσω πλούσιο θέαμα. Αν πείτε για το άλλο, πιθανόν. Ενωμοτάρχης
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 έλα... Αυτή η Παρασκευή είναι εκτός για πολύ κόσμο. Απλά σημειώστε ότι από βδομάδα εγώ ΠΣ δε μπορώ (μπορώ Κ όμως), γιατί θα πηγαίνω να δω τα παιδιά μου το ΣΚ... Άρα... :-/ Κάν'τε το όποτε μπορείτε και θα δω τι θα κάνω. Home - Editions Musica Ferrum
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Το Volstead παντως ειναι ωραίο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση