Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Ακουω τυχαια στο ραδιοφωνο το παραπανω τραγουδι, και στο 0:35 ειμαι σιγουρος οτι τους ξεφυγε το Autotune στην μιξη!!! Δεν νομιζω να ειναι εσκεμμενο εφφε, γιατι παραειναι off... Αν δεν ειναι εσκεμμενο, τοτε ειναι φαουλ για τον "μιξαδόρο" και τον παραγωγο. Εδω, στο 0:35 και στις επαναληψεις... Your Ear Rulez!
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 χάλια μου ακούγεται αλλά ξέρω κι εγώ τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ο/η τυπάς; Home - Editions Musica Ferrum
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Από πότε "παραείναι off" η ένατη;
Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 "Καλλιτεχνικη παρεμβαση"; Δεν ξερω, αλλα ακουγεται πολυ off-tune, και αν ειχανε σκοπο να περασουν στον ακροατη μια τετοια "καλλιτεχνικη παρεμβαση" εμενα παντως δεν με επεισε... Your Ear Rulez!
Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Από πότε "παραείναι off" η ένατη; Απο τοτε που αν δεν την χρησιμοποιει καποιος σωστα, και στα χαρτια να ειναι σωστη, στα αυτια μπορει να ειναι λαθος :D :D :D Your Ear Rulez!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 μια χαρα μου ακουγεται εμενα :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Κ εμένα off μου ακουγεται και πολυ μαλιστα...ισως ειναι λιγο πιο "ενατη" απ οσο θα πρεπε... ενιοτε λεγεται "ο δαιμονας του Cubase" "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Από πότε "παραείναι off" η ένατη; + Τίποτα off δεν υπάρχει παιδιά. Η συγκεκριμένη "τσαχπινιά" είναι μάλιστα πολύ κοινή σε τέτοια άσματα που είναι μελωδικά επαναλαμβανόμενα. Ενωμοτάρχης
Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Θα μπορουσε να ειναι επιτηδες ετσι, αλλα σε καποιο τραγουδι που δουλευα το Autotune, απο κακο edit, μου ειχε ξεφυγει σε σημειο σε φωνη. Ευτυχως, μιας και ακουω καθε καναλι απο την αρχη μεχρι τελους πριν προβω σε bounce/mixdown, το προλαβα... Μηπως εδω καθως ηταν και remix μας ξεφυγε λιγουλακι; Τεσπα, απλα μου ακουγεται καπως στα αυτια μου αν τυχει και ξαναπαιξει στο ραδιο Your Ear Rulez!
Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Ακουστε εκει που πεφτει το pitch... "...μετρω τα λεπτα..." Your Ear Rulez!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση