Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Demo & Review by Katsunori Ujiie Published on June 19, 2014 Το βιντεο εχει Αγγλικους υποτιτλους. Specs talks, Mgs walks
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Καλα τα μπάσα Καλα τα πλήκτρα "Καλη και η γριά βροχη" Θα αξιώθουμε κανά motif? Και ποιος θα το παίζει? Άτιμε WF-K 8)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Θα αξιώθουμε κανά motif? Και ποιος θα το παίζει? Εσυ. Με το μπασο/την κιθαρα σου μεσω MIDI. Κανε εσυ την κινηση και δεν θα παει χαμενο. 8) Specs talks, Mgs walks
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δε βοηθάς τον οικογενειακο προϋπολογισμο, γέροντα Ψήνομαι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Καποιος εδινε το Motif XS rack στα...300€ στις αγγελιες του ΝΟΙΖ. Καινουργιο κοστιζει 1400€. Ιδου η Ροδος λοιπον... 8) Edit: Ακυρο. "Εφυγε". Και πολυ καθισε στις αγγελιες (2 μερες...) ;D Specs talks, Mgs walks
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Καποιος εδινε το Motif XS rack στα...300€ στις αγγελιες του ΝΟΙΖ. Καινουργιο κοστιζει 1400€. Ιδου η Ροδος λοιπον... 8) Παει αυτός Επαναλαμβάνω Άτιμε WF-K (τι μουσικη ακους τωρα?- δώσε τπτ να χαλαρώσουμε, γιατι αύριο έχουμε μεγάλη μέρα )
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 (τι μουσικη ακους τωρα?- δώσε να χαλαρώσουμε, γιατι αύριο εχω μεγάλη μέρα ) Ακομα τιποτα. Αλλα σκεφτομαι να βαλω ενα αλμπουμ που η μουσικη μου φέρνει στο νου μπανιο, νερα. κλπ κλπ.... Η συνεχεια στο αλλο ποστ, αν βρω το αλμπουμ ολοκληρο να το ποσταρω. Specs talks, Mgs walks
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Ακομα τιποτα. Αλλα σκεφτομαι να βαλω ενα αλμπουμ που η μουσικη μου φέρνει στο νου μπανιο, νερα. κλπ κλπ.... Η συνεχεια στο αλλο ποστ, αν βρω το αλμπουμ ολοκληρο να το ποσταρω. Ο Κέυ, στάντινγκ μπάι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση