Mistral Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δλδ τώρα, εσάς σας αρέσει αυτό το πράμα με την αρχική σελίδα που δεν εμφανίζονται όλα τα νέα θέματα, αλλά πρέπει να περάσεις σε επόμενη σελίδα λόγω του review? Μόνο εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρηστικό??
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Φίλε Mistral έχεις δίκιο, αλλά ο τρόπος για να βλέπεις τι συμβαίνει σε ένα φόρουμ είναι με τα: Νέα θέματα (που περιλαμβάνουν ότι νεο εχει δημοσιευτεί απο την προηγούμενη επίσκεψη σου) Απαντήσεις (απαντήσεις που έλαβες απο την προηγούμενη επίσκεψη σου, σε θέματα που έχεις συμμετάσχει) και τα οποία είναι άμεσα προσβάσιμα. Live and let Live.
Mistral Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Φίλε yameth ευχαριστώ για την απάντηση, Ναι αυτά χρησιμοποιώ τώρα (νέα θέματα). Απλά το προτιμούσα που έμπαινα στην αρχική σελίδα και είχα 'φάτσα κάρτα' τα νέα θέματα χωρίς να πατώ τίποτα. Θα το συνηθίσω ;D Καλή συνέχεια!
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δλδ τώρα, εσάς σας αρέσει αυτό το πράμα με την αρχική σελίδα που δεν εμφανίζονται όλα τα νέα θέματα, αλλά πρέπει να περάσεις σε επόμενη σελίδα λόγω του review? Μόνο εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρηστικό?? +1 Η πρώτη σελίδα είναι τελείως άχρηστη. Θα ήθελα μεγαλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο φόρουμ και όχι στα τελευταία 10 ποστ. Όσο για τα νέα θέματα, πριν από λίγο είδα ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σχολιάσω αργότερα. Άντε βρες το τώρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
cartman14 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι τα "Νέα Θέματα" και τα χρώματα και οι εικόνες. :) Γιατί δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή σε αυτό που έχουν αρκετοί επισημάνει; Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον;
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή σε αυτό που έχουν αρκετοί επισημάνει; Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον; Μαζι σου, αλλα τη ζημιά την εχει κανει το fender forum http://www.fenderforum.com/forum.html Θα το συνηθίσεις Προσωπικά, θα ήθελα περισσότερα νήματα στα νέα θεματα Με γειες 8)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον; +1 Specs talks, Mgs walks
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Παράθεση από: cartman14 στις 21:37 - 20/06/14 Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον; Σωστός! Το ανέφερα κι εγώ χτες και κάποιοι άλλοι και ο Yameth λέει ότι θα το δει. :D
hot_sauce Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Λύθηκε κι αυτό νομίζω. Μια χαρά! Ευχαριστώ!
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Η πρώτη σελίδα είναι τελείως άχρηστη. Θα ήθελα μεγαλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο φόρουμ και όχι στα τελευταία 10 ποστ. Όσο για τα νέα θέματα, πριν από λίγο είδα ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σχολιάσω αργότερα. Άντε βρες το τώρα... Συμφωνώ απολυτα. Και παντού βλέπω γραμματα με υπογράμμιση από κατω, είμαι καλα γιατρέ μου; :( Πρώην VARTANIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις