samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 :-X !!!!!!!!!!!!!!! No one wants an alien
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Fantaστικό Καλά... το headless πεντάχορδο αγόρι είναι γνωστή περίπτωση Jose 8) και το έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε σχετικά clips... Όμως η κοπέλα... Ουάοοοο Και το κομμάτι ευρηματικότατο. Μου άρεσε δε ότι όσο πλησιάζει προς το φινάλε υπάρχει αυτό το bild up που αφήνει να αιωρείται μια αχλή από YES 8) Μπράβο τους. all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Fantaστικό Καλά... το headless πεντάχορδο αγόρι είναι γνωστή περίπτωση Jose 8) και το έχουμε απολαύσει πολλές φορές σε σχετικά clips... Όμως η κοπέλα... Ουάοοοο Και το κομμάτι ευρηματικότατο. Μου άρεσε δε ότι όσο πλησιάζει προς το φινάλε υπάρχει αυτό το bild up που αφήνει να αιωρείται μια αχλή από YES 8) Μπράβο τους. build! InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 build! Σωστός... (περνούσα υποσυνείδητα μηνύματα για την Der Bild) ;D Αλλά πες κάτι και για το κομμάτι. Τα παιδιά ζωγράφισαν. all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Αλλά πες κάτι και για το κομμάτι. Τα παιδιά ζωγράφισαν. Θα το ακούσω μετά, έχω firewall! InfluenSir!
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δηλ. τι περιμένεις να πω. Το κορίτσι το ξέρω από τη συνεργασία του με τους FB friends μου Project RNL. InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δηλ. τι περιμένεις να πω. Το κορίτσι το ξέρω από τη συνεργασία του με τους FB friends μου Project RNL. Φοβερό και αυτό. Τι έγινε, το progressive επιστρέφει; all this has happened before and will happen again
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 αιωρείται μια αχλή από YES 8) Σιγά μην αιωρείται και κανάς STYX, ρε άει τράβα παραπέρα με με τους δεινόσαυρους, τα παιδιά γαζώνουν,δε βολτάρουν σε παλαιοντολογικό πάρκο No one wants an alien
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο το κομμάτι! Μου άρεσε ιδιαίτερα το παίξιμο του μπασίστα όπως και η καταπληκτική φωνή της τραγουδίστριας. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση