HellFire Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Είναι μονόδρομος. Για ήχο Strat παίρνεις Strat, για ήχο Tele παίρνεις Tele. Τάδε εφ Κομφούκιος. ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris!
ychris Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Παιδιά όπως είπα, με τρώει ο κ…. μου για νέα κιθάρα. Επιπλέον υπάρχουν και αισθητικές διαφορές. Εντέλει όπως κατάλαβα, κρατάς διαφορετική κιθάρα στα χέρια.Αυτό είναι και το ζητούμενο. Φίλε Holystone, τι ενοις δηλαδή, για πάμε να το αναπτύξουμε λιγάκι… χαχα. Δεν φταίω εγώ, δεν φέρω καμία ευθύνη.
Mike G Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Παιδιά μη ξεχνάμε και τη διαφορά στην κατασκευή της γέφυρας σε αυτές τις 2 κιθάρες
Holystone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Φίλε Holystone, τι ενοις δηλαδή, για πάμε να το αναπτύξουμε λιγάκι… χαχα. Δεν φταίω εγώ, δεν φέρω καμία ευθύνη. Ουπς, Your Ear Rulez!
ychris Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 filos, ego apo ali hora, den katalaveni.
Holystone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Λοιπον, η στρατ εχει καταγωγη απο τις κοσμικες ακτινοβολικες δυναμεις της στρατοσφαιρας της οποιας ο ηχος εμπιπτει τις συνιστωσες του E=mc2 Για αυτο το λογο θα εχει διαφορετικο ηχο Your Ear Rulez!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση