studio54GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Super Six Reverb, Deluxe Reverb II. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Ο Deluxe Reverb και ο ToneMaster, αλλά κάποτε που έπαιξα με έναν Super Twin Reverb έπαθα μεγάλη πλάκα :o
fleamail Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Αυτός: 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
panafana Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 :P :P :P πολύ τίμιο εργαλείο θα πω προσωπικά ;) Για μένα εκεινος ο Twin Reverb με τα 2 ηχεία που γρεμίζει τοίχους με καθαρό ήχο ;)
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 1. 2. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Δεν το περίμενα ο Mustang να έχει τόση πέραση!!!! Εκτός από έναν σάπιο Twin (δεν μετράει) είναι ο μόνος Fender που έχω "παίξει" (έχω τον Mustang 1) και είμαι κατενθουσιασμένος! που να παίξω και με λαμπάτο! Πάντως στο απώτερο; μέλλον είναι στα σχέδιά μου ένας blues junior, δεν τον άκουσα live αλλά απ'ότι λέτε εδω μέσα αξίζει...
vastrange Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 fender harvard replica από τους victoria amps ένας vibrolux με πιο προχό διακόσμηση και αυτός εδώ για τον οποίο έχω τρελό GAS ελπίζω να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση :P Ars longa, vita brevis.
argytar Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 εξ' ου και η μετατροπή του ομολογουμένως φοβερού ενισχυτακίου που έχω ως workhorse σε αλλά μου αρέσει και ο ντελούξ (τώρα τον έχει ο SF) και βέβαι ο twin R o vibrolux R και ο Super Reverb και ο Tweed Champ που τώρα έχει ο Matawan.... ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση