vastrange Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Όπως λέει ο τίτλος ή και replicas και βελτιωμένα κυκλώματα fender. Αρχίζω εγώ. tweed deluxe blonde showman είναι ωραίο να ονειρεύεσαι... Ars longa, vita brevis.
Shelter Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Από αυτούς που ειχα την τύχη να περάσουν από τα χέρια μου, αυτοι οι δυο Κλισέ μεν αληθινό δε. Θα ήθελα να ειχα την ευκαιρια να δοκιμάσω και άλλους, όπως vibrolux, καναν παλιο champ ή και ρέπλικά του, και διάφορους της tweed οικογενειας. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
kkmspm Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Βασικα δεν μου πολυ αρεσουν οι fender ;D. Δεν ειναι κακοι ενισχυτες, απλα θεωρω οτι δεν εχουν χαρακτηρα. Ειναι πολυ ωραιες "πλατφορμες" να κουμπωσεις πεταλια αλλα εγω αρεσκομαι στο να περνω drive απο τον ενισχυτη. Ως εκ τουτου ο Fender που μου αρεσει ειναι ο hot rod μιας και θεωρω οτι εχει τον "χαρακτηρα" που λειπει απο τα κλασικα "καθαρα" της μοντελα! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δεν κλέβω,είναι made by Fender!!! ;D ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen
kostasink Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 http://i1255.photobucket.com/albums/hh637/thebigv57/2012-06-10_09-25-32_67.jpg φοβερα σε headroom καθαρα, -οχι σε blues/traditional κατευθυνση απαραιτητα.. (rivera συνεργασια γαρ..) τον ειχα παρει καινουριο το 91' τον εχω ακομη και γραφω μ'αυτον. (καθαρα μονο -αντε και κανα lead !!) αν τον βρειτε σε καλη τιμη χτυπηστε τον. ειχα και super reverb 70's -εξαιρετικος επισης αλλα καπως μονοδιαστατος. ειναι ο πρωτος λαμπατος ενισχυτης που πηρα πιτσιρικας και εχω μαθει να παιζω μ'αυτον. τον ειχα και σε combo. ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα. fender rulezzz ;D
roussos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Tonemaster. Fender που έχει ΚΑΙ βρώμικο κανάλι... Και πανέμορφος. Εικόνα δεν βάζω, να τον ψάξετε! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
Mistral Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Tonemaster. Fender που έχει ΚΑΙ βρώμικο κανάλι... Και πανέμορφος. Εικόνα δεν βάζω, να τον ψάξετε! Αν δεν κάνω λάθος, ο συγκεκριμένος ήταν custom shop φάση. Μάλιστα, τον χρησιμοποίησε ο Richie Sambora στους Bon Jovi το 1994 στο These Days tour, που για εμένα ήταν οι χρυσές εποχές του συγκροτήματος με τον καλύτερο ήχο. Όχι ότι με τους Marshall δεν είχαν εξίσου καλό ήχο, απλά το συγκεκριμένο tour είχε κάτι το διαφορετικό (στ'αυτιά μου). Ο συγκεκριμένος φυσικά δεν υπάρχει στην παραγωγή πλέον, αλλά έχει αντικατασταθεί ουσιαστικά από τον SuperSonic που πάνω κάτω προσφέρει τα ίδια, καλό fender clean και drive μαζί. Γι'αυτό λοιπόν και ψηφίζω SuperSonic. ... Εικόνα δεν βάζω επίσης. Να τον ψάξετε :P
Mike G Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δεν κλέβω,είναι made by Fender!!! ;D ;D 8) Συμφωνώ ;D
fenderiarhs Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Ονειρο μου ενας pro reverb 65 blackface. Απο αυτους που εχουν περασει απ τα χερια μου ο deluxe reverb II 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι κακοι ενισχυτες, απλα θεωρω οτι δεν εχουν χαρακτηρα τι λες παιδι μου?ΤΙ λες? ;D καταρχην σε ΠΟΙΟΥΣ απο τους ΠΟΛΥ διαφορετικους μεταξυ τους Fender αναφερεσαι? αλλα εγω αρεσκομαι στο να περνω drive απο τον ενισχυτη. Αρα θελεις εναν tweed deluxe...ο οποιος ειναι και ο αγαπημενος μου Fender ενισχυτης..(ολοι οι tweed οχι μονο ο deluxe) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση