Gianniss Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Πολυ ενδιαφερον. Να σε ρωτησω κι εγω: Το εγραψες παιζοντας(φυσικα κινουμενος στα πλαισια αναλυσης που εκανες προηγουμενως), ή πρωτα το εγραψες και μετα το επαιξες?
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 OP Guru Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ atreu, gianniss και shelter. Σε περίπτωση που χρειάζεται διευκρίνηση, να πω πως το κομμάτι δεν το έχω παίξει, κυρίως γιατί δεν ξέρω να παίζω βιολί. ;D Το έγραψα παίζοντας το στην κιθάρα, για την ακρίβεια στο guitar synth, με τον ήχο που ακούσατε στην ηχογράφηση. Ετσι είχα μια ιδέα για το πως ακούγεται. Είπαμε, ερασιτέχνης. :) Στη συνέχεια το έγραψα στο Sibelious. Αργύρη, έχω διάφορα, τα περισσότερα για το πέος. :) Παρ΄όλα αυτά, πρόσφατα τελείωσα 5 μικρά κομμάτια για ηλεκτρική κιθάρα. Μόλις τα ηχογραφήσω θα τα ανεβάσω να τα ακούσετε. Και αυτό,κύριοι, είναι δέσμευση. ;D
Shelter Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Αντε ξεκίνα για να μπριζώσεις και εμας... μπας και κανουμε τιποτα ;D Λέγε πότε θα ηχογραφήσεις (για να μην χαθεί και αυτό στην γκρίζα αοριστία του χρόνου). Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση