gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Ενα shuffle που φτιαξαμε με εναν πολυ καλο μου φιλο,τον Νικο Σκιαδοπουλο στη φυσαρμονικα. Σας ευχαριστουμε. out_of_tune_mp3_nz.mp3
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Συγγνώμη κύριος, είστε έγχρωμος (μαύρος, αράπης, πώς το λένε), έτσι? ;D ;D ;D ;D Μπράβο και στους δύο! Έτσι παίζονται τα Blues! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δεν παιζονται και ακριβως ετσι ;D ;D αλλα μερσουμε,την ευχη μου! :-*
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Τελικά είστε μαύρος κύριε? ;D ;D ;D ;D ;D Με Strat παίζεις? Τα Blues λίγο πιο φρέσκα, έτσι πρέπει να παίζονται. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Mε στρατ και RL3. Τελικά είστε μαύρος κύριε? ;D ;D ;D ;D ;D Κιτρινος. ;D ;D :P
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Mε στρατ και RL3. Άρα καλά άκουσα. :D EDIT: Νομίζω ότι το μπάσο ήθελε λίγο ένταση ακόμα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Γεια σας ρε Gvour και ΝΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!! 'Στε´ ΠΟΛΥ ωραίοι - Υπέροχο groove
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Γιώργο σκίζετε μπράβο ρε παιδια :D και η φυσαρμόνικα και η κιθαράκλα σου σπέρνουν, λίγη πολυρυθμία απο τις κιθάρες αλλά σου τα συγχωρούμε όλα γιατι μας αποζημιώνεις :D Εξη χορδές και ειναι πολλές
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Καλοι μου φιλοι Ντινο και Νασο,σας ευχαριστουμε ειλικρινως. Καλλιτεχνης ειναι μονο ο ΝΣ. Του λογου μου πιο κοντα στο "καλαμπορτζος" φερνω. Χαιρομεθα που σας αρεσε!
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Του λογου μου ... .... είμαι μαύρος λέμε! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση